A nagy autórajongó hírében álló, és ennek köszönhetően jelentős gyűjteménnyel rendelkező sztárfocista a Ferrari újdonságát is beszerezte a garázsába.

Egy lesifotósnak köszönhetően kiderült, hogy Cristiano Ronaldo újabb sportautóval, nevezetesen egy Ferrari Daytona SP3-mal bővítette lenyűgöző autógyűjteményét. A limitált szériás, mindössze 599 példányban létező autó értéke több mint 2,2 millió dollár, és többek között olyan ismert emberek is elbüszkélkedhetnek vele, mint Charles Leclerc, a Ferrari Forma-1-es csapatának versenyzője.

A 2021-ben bemutatott Daytona SP3 6,5 literes V12-es motorral rendelkezik, amelynek teljesítménye 840 lóerő. Ami a gyorsulási adatokat illeti, 2,85 másodperc alatt éri el a 100 km/órás sebességet, végsebessége pedig a 340 km/órát is meghaladja, így a Ferrari jelenlegi kínálatának egyik leggyorsabb ajánlatának számít.

Az új szerzemény, amiről a videót ezen a linken tekinthetitek meg, már legalább az ötödik Ferrari, amelyet Ronaldo a gyűjteményéhez csatolt, hiszen olyan modellek is a birtokában vannak, mint az F430, az F12 TDF, az 599 GTO, vagy épp az év elején bemutatott Ferrari Purosangue.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL