hero image
Twitter/Alfa Romeo

Különleges festést villantott az Alfa Romeo

Az Alfa Romeo úgy döntött, mindenkinél hamarabb előáll egy 2023-as festéssel, ez azonban nem az istálló idei kinézetét tükrözi, hiszen a művészautót egy svájci művész, BOOGIE álmodta meg, és el fogják majd árverezni azt jótékony célokra.

Csapatfőnök nélkül marad az Alfa Romeo 2023-ban

Csapatfőnököt nem, csak csapatképviselőt jelentett be az Alfa Romeo Sauber, miközben egybehangzó értesülések szerint idővel a „normál” csapatfőnök személye is bejelentésre kerül.

Hivatalos: megvan az Alfa Romeo bemutatójának időpontja is

A mezőnyből eddig nyolc istálló ismertette bemutatójának dátumát, és most hozzájuk csatlakozott kilencedikként az Alfa Romeo is. A svájci bázisú alakulat többekhez hasonlóan nem húzza sokáig a dolgot, hiszen már február 7-én lehull a lepel új masinájukról.

Bottas nem akar úgy járni az Alfánál mint a Mercedesnél

Az Alfa Romeo pilótája remekül érzi magát jelenlegi csapatánál és 2023-ban mihamarabb szeretne leülni tárgyalni a folytatásról, mivel szeretne hosszú távra tervezni a hinwili alakulatnál.

Bottas elárulta, hogy szerinte mi volt Csou legnagyobb erőssége tavaly

Valtteri Bottas úgy véli, hogy újonc csapattársa, Csou Kuan-jü igazán erős bemutatkozó idényt produkált 2022-ben. A finn szerint a kínai legnagyobb erőssége az volt, hogy nem hibázott, ami az újoncokra általában nem jellemző.

A csapatfőnök szerint „Kubica volt az egyik legnagyobb tehetség”

2005-ben Robert Kubica Trevor Carlin csapatában vehetett részt a legendás makaói viadalon, és csak egy hajszállal maradt le a győzelemről. A csapatfőnök pedig már ekkor érezte, hogy a lengyelből nagy pilóta lehet.

HIVATALOS: Az Alfa Romeónál folytatja Andreas Seidl!

A McLaren kedden délelőtt bejelentette, hogy Andreas Seidl távozik a Forma-1-es csapattól, míg az Alfa Romeo közölte, náluk folytatja, vezérigazgatóként. A McLaren új csapatfőnöke Kimi Räikkönen egykori versenymérnöke lesz.

Hivatalosan is bejelentette Fred Vasseur távozását az Alfa Romeo, az utódja is meglehet

Öt év után elhagyja az Alfa Romeo csapatát Fred Vasseur csapatfőnök, jelentette be a csapat.

Az Alfa Romeo szerint ezeken a kulcsterületeken kell fejlődniük az előrelépéshez

Miután az idei szezonban a hatodik helyet szerezték meg a konstruktőri bajnokságban, az Alfa Romeo vezető pályamérnöke, Xevi Pujolar elmondta, hogy mely területeken kellene a jövőben felvegyék a versenyt az Alpine-nal és a McLarennel ahhoz, hogy a középmezőny legelejét célozhassák meg.