hero image
dppi

Nehéz magyarázatot találni Valtteri Bottas legújabb képére

Eddig sem lehetett azzal vádolni az Alfa Romeo-pilóta Valtteri Bottast, hogy szégyellős lenne, ezt viszont most új szintre emelte a finn.

Bemutatta valóban új autóját az Alfa Romeo is, a pilóták odavannak érte

Az Alfa Romeo az első csapat a Forma-1-ben, amely teljes valójában mutatta meg 2023-as indulóját.

Különleges festést villantott az Alfa Romeo

Az Alfa Romeo úgy döntött, mindenkinél hamarabb előáll egy 2023-as festéssel, ez azonban nem az istálló idei kinézetét tükrözi, hiszen a művészautót egy svájci művész, BOOGIE álmodta meg, és el fogják majd árverezni azt jótékony célokra.

Bottas: az FIA politikai megnyilvánulásokra vonatkozó tilalma mutatja, hogy „kontrollálni akarnak minket”

Valtteri Bottas finn versenyzőként nem tartozik a mezőny legnagyobb és leghangosabb szószólói közé, most azonban mégis aggodalmát fejezte ki az FIA által nemrég bevezetett korlátozások kapcsán.

Az Audi hivatalosan is „megkezdte” F1-es belépését

Az Alfa Romeo Forma–1-es istállója megerősítette, hogy az Audi, akivel 2026-tól kezdve közösen fognak versenyezni, kisebbségi tulajdonos lett a csapatban.

Az Alfa Romeónál már az üléspróbánál tartanak

Az Alfa Romeo kínai versenyzője, Csou Kuan-jü második szezonjára készül a Forma-1-ben, már az üléspróbán is túlesett a csapat új autójában.

Új főtámogatót jelentett be az Alfa Romeo, változik a csapatnevük

Egy ideje már lehetett arról pletykákat hallani, hogy idén nem folytatódik tovább az Alfa Romeo és a lengyel olaj- és gázcég, a PKN Orlen együttműködése, most mindez pedig hivatalossá is vált, az istálló azonban rögtön meg is nevezte új támogatóját.

Csapatfőnök nélkül marad az Alfa Romeo 2023-ban

Csapatfőnököt nem, csak csapatképviselőt jelentett be az Alfa Romeo Sauber, miközben egybehangzó értesülések szerint idővel a „normál” csapatfőnök személye is bejelentésre kerül.

Hivatalos: megvan az Alfa Romeo bemutatójának időpontja is

A mezőnyből eddig nyolc istálló ismertette bemutatójának dátumát, és most hozzájuk csatlakozott kilencedikként az Alfa Romeo is. A svájci bázisú alakulat többekhez hasonlóan nem húzza sokáig a dolgot, hiszen már február 7-én lehull a lepel új masinájukról.