hero image
dppi

Valtteri Bottas hollywoodi színész is lehetne, óriási amit művelt

Valtteri Bottas megosztotta azt a videós anyagot, amiben a kulisszák mögötti felvételek szerepelnek a reklámfilm forgatásáról, amikor elnevetik magukat.

Bottas bátor kijelentése: akár a Mercedesre is veszélyesek lehetnek

Valtteri Bottas arra tett utalást, hogy az Alfa Romeo versenytempója van annyira jó, hogy a Bahreini Nagydíjon akár a Mercedesszel is harcba szállhassanak.

Ezért döntött az Alfa Romeo a radikális változtatások mellett

Az Alfa Romeo a keddi napon leplezte idei versenyautóját, a C43-at, az istálló pedig elmondta, hogy lényegében rá voltak kényszerítve arra, hogy „bátrak” legyenek, ha ki akarták javítani a tavalyi gyengeségeket.

Bemutatta valóban új autóját az Alfa Romeo is, a pilóták odavannak érte

Az Alfa Romeo az első csapat a Forma-1-ben, amely teljes valójában mutatta meg 2023-as indulóját.

Különleges festést villantott az Alfa Romeo

Az Alfa Romeo úgy döntött, mindenkinél hamarabb előáll egy 2023-as festéssel, ez azonban nem az istálló idei kinézetét tükrözi, hiszen a művészautót egy svájci művész, BOOGIE álmodta meg, és el fogják majd árverezni azt jótékony célokra.

Bottas: az FIA politikai megnyilvánulásokra vonatkozó tilalma mutatja, hogy „kontrollálni akarnak minket”

Valtteri Bottas finn versenyzőként nem tartozik a mezőny legnagyobb és leghangosabb szószólói közé, most azonban mégis aggodalmát fejezte ki az FIA által nemrég bevezetett korlátozások kapcsán.

Az Audi hivatalosan is „megkezdte” F1-es belépését

Az Alfa Romeo Forma–1-es istállója megerősítette, hogy az Audi, akivel 2026-tól kezdve közösen fognak versenyezni, kisebbségi tulajdonos lett a csapatban.

Az Alfa Romeónál már az üléspróbánál tartanak

Az Alfa Romeo kínai versenyzője, Csou Kuan-jü második szezonjára készül a Forma-1-ben, már az üléspróbán is túlesett a csapat új autójában.

Új főtámogatót jelentett be az Alfa Romeo, változik a csapatnevük

Egy ideje már lehetett arról pletykákat hallani, hogy idén nem folytatódik tovább az Alfa Romeo és a lengyel olaj- és gázcég, a PKN Orlen együttműködése, most mindez pedig hivatalossá is vált, az istálló azonban rögtön meg is nevezte új támogatóját.