hero image

De Vries az F1-es bemutatkozásról: hihetetlen, hogy ez tényleg meg fog történni!

Nyck de Vriesnek sokat kellett várnia arra, hogy teljes állású versenyző legyen a száguldó cirkuszban, azonban a Formula E korábbi bajnoka a következő idényt már az AlphaTauri színeiben kezdi meg.

Közel került az eltiltáshoz az AlphaTauri pilótája

Rendesen repkedtek a büntetések az USA Nagydíjon, amelynek következtében közel került az eltiltáshoz az AlphaTauri versenyzője, Pierre Gasly.

Gasly: a csapat is tudja, hogy rosszul döntöttek Szingapúrban - teszt cikk

Pierre Gasly alaposan kiakadt az AlphaTaurira a Szingapúri Nagydíj után, úgy érezte ugyanis, hogy a csapata rossz gumistratégiája miatt úszott el a versenye. Azóta megbeszélték a nézeteltérést, az istálló pedig elismerte hibáját.

A hétvégén egy újabb Red Bull-junior mutatkozhat be az F1-ben

Az AlphaTauri nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy a Belga Nagydíj első szabadedzésén lehetőséget biztosítanak majd a Red Bull juniorprogramjába tartozó Liam Lawsonnak.

Az AlphaTauri versenyzői „komoly teljesítménybeli ugrást várnak”

Juki Cunoda szerint a Francia Nagydíjra szánt komoly fejlesztési csomagjuknak ki kéne küszöbölnie autójuk legnagyobb gyengeségét, a gyors kanyarokban mutatott tempóhiányt.

Tost kiállt Cunoda mellett Marko megjegyzése után: „Szeretem a problémás gyerekeket”

Franz Tost reagált Helmut Marko Juki Cunodával kapcsolatos megjegyzéseire. A Red Bull tanácsadója a Brit Nagydíj után „problémás gyereknek" nevezte az AlphaTauri versenyzőjét.

A mezőny végéről rajtol az AlphaTauri pilótája Kanadában

A pénteki szabadedzések előtt komplett erőforrást kellett cserélni Cunoda Júki autójában, így a japán pilóta biztosan a rajtrács végéről vág neki a vasárnapi Kanadai Nagydíjnak.

Cunoda: remélem egy nap Verstappen csapattársa és világbajnok leszek

Cunoda Júki arról álmodozik, hogy egyszer világbajnoki címért küzdhet a Forma-1-ben. A japán pilóta Max Verstappent tartja a jelenlegi mezőny legjobb versenyzőjének és mint mondja, már most is sokat tanult tőle, amióta a Red Bull-családhoz tartozik.

„Gasly nyerte meg a Monacói Nagydíjat a Red Bullnak“

A korábbi Forma-1-es pilóta szerint Pierre Gasly korai kerékcseréje segített a Milton Keynes-i alakulatnak abban, hogy a legjobb időpontban hívja ki Sergio Perezt a bokszba és cserélje le esőgumijait intermediate-re.