hero image
dppi

Hivatalos: A Red Bull oldalán tér vissza a Forma-1-be a Ford!

A Ford megállapodást kötött a Red Bullal, hogy 2026-tól őket és az AlphaTaurit is ők fognak segíteni ellátni erőforrásokkal a Forma-1-ben.

Még Colton Hertával is tárgyalt az Alpine csapatfőnöke

Az Alpine csapatfőnöke, Otmar Szafnauer újabb részleteket fedett fel arról, hogy mennyi követ meg kellett mozgatniuk Pierre Gasly leigazolásáért. Végül sikerrel jártak, és összeállt a francia duó a francia istállónál.

De Vries Verstappenről: olyan, mintha a bátyám lenne

Az AlphaTauri versenyzője, Nyck de Vries a honfitársához, Max Verstappenhez fűződő viszonyáról nyilatkozott, és elmondta, hogy a kétszeres bajnokot amolyan „bátyjának” tekinti a paddockban, annak ellenére is, hogy ő az idősebb.

Nyck de Vries szerint fizikálisan nehezebb dolga lesz, mint Verstappennek

Az AlphaTauri csapata meglehetősen fiatal pilótapárossal vág neki a 2023-as szezonnak. A japán Júki Cunoda mellett az a Nyck de Vries kap helyet, aki az elmúlt években a Formula E-ben versenyzett. A holland úgy véli, hogy fizikálisan extrán fel kell készülnie, ha állni akarja a sarat.

Toto Wolff elmondta, kit látna szívesen a Red Bull Forma-1-es csapatánál

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff sportemberként küzdene meg a már a Red Bull kötelékébe tartozó korábbi Mercedes-juniorral, akit a Red Bull ülésében is szívesen látna, de már arra is gondolt, hogy visszahozza a csillagos márkához.

Korábbi csapatfőnöke Nyck de Vriesről áradozott

A McLaren Formula E főnöke, Ian James úgy gondolja, hogy Nyck de Vries minden szempontból alkalmas arra, hogy az FE után az F1-ben is sikeres legyen. A holland egykori csapatfőnöke szerint az Alpha Tauri jól jár a remekül kommunikáló és igazi csapatjátékos de Vries szerződtetésével.

Megvan, mikor jön az AlphaTauri 2023-as bemutatója!

Az Aston Martin és a Ferrari után a Red Bull testvércsapata, az AlphaTauri is előállt a bemutatója dátumával, amivel mindkét istállót megelőzi.

Marko: a kilencedik hely „nem elfogadható” az AlphaTauritól

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko egyértelműen kijelentette, hogy a testvércsapatuk, vagyis az AlphaTauri nem teljesített kellően jól 2022-ben.

Az FIA kiadta a 2023-as nevezési listát, több érdekesség is szerepel rajta

A Nemzetközi Automobil Szövetség nemrég közzétette a 2023-as szezonra vonatkozó nevezési listát, melyből többek között kiderül, milyen rajtszámot választott magának a debütáló Nyck de Vries.