hero image
Esteban Ocon / Twitter

Ocon: Gyakorlatilag nincs életem...

Esteban Ocon sosem érezte magát még ennyire fittnek, mint a 2023-as szezon előtt. A francia óriási erőfeszítéseket tesz, hogy fizikálisan a lehető legfelkészültebb legyen.

Az Alpine keményebben fog bánni Oconnal, ha a jövőben is csapattársával keménykedik

Otmar Szafnauer, az Alpine Forma-1-es csapatának főnöke jelezte, "szívesen emlékezteti" Esteban Ocont arra, hogy miben állapodtak meg a csapaton belüli csatákat illetően, ha a jövőben is túl keményen bánik partnereivel.

Megvan, mikor mutatják be az Alpine 2023-as F1-es kocsiját!

A mai napon rántotta le a leplet arról az Alpine csapata, hogy mikor fogják bemutatni a 2023-as kocsijukat – az eddig ismert dátumok közül a legkésőbbi a francia istállóé.

Gasly: a sprintfutamok „még mindig nem bizonyítottak”

Az Alpine-hoz igazoló Pierre Gasly szerint az F1-es sprintversenyek továbbra sem bizonyították, hogy igazi látványosságnak számítanak.

Ocon most már „sokkal nyugodtabb” az Alpine berkein belül

Esteban Ocon arról beszélt, hogy az Alpine jelenlegi vezetői struktúrája jóval nyugodtabbá tette őt, ami pedig segít neki abban, hogy többet hozzon ki magából az autóban ülve.

Az Alpine szerint az FIA miatt nem volt még erősebb a 2022-es idényük

Az Alpine nyerte a középmezőny csatáját 2022-ben, de a csapatnál úgy vélik, hogy az FIA azon döntése, miszerint a szezon elején engedélyezték a fémből készült merevítőket a padlólemeznél, talán egy még erősebb szezontól fosztotta meg őket.

Szafnauer: az új szabályok szórakoztatóbbá tették a Forma-1-et

Ugyan a 2022-es technikai szabályváltozások után még csak egyetlen szezont rendeztek meg a száguldó cirkuszban, természetesen a paddockból többen is értékelték az átalakuló Forma-1-et. Az Alpine csapatfőnöke szerint jó irányba halad a széria.

Az Alpine vezérigazgatója szerint "egy lépésre" vannak attól, hogy az élcsapatok között legyenek

Az Alpine sikerét a csapatnál egyértelműen a motoroknak tudják be, azok megbízhatósági problémáit kiküszöbölve és némi aerodinamikai fejlődés azonban elmondásuk szerint elég lesz ahhoz, hogy a topcsapatok közé kerüljenek.

Szafnauer újabb kirohanása Piastri ellen: Az önző állatfajok kihalnak

Az Alpine Forma-1-es csapatának főnöke ismét kommentálta a 21 éves ausztrál pilóta előre be nem jelentett távozását.