hero image
Aston Martin Twitter

Stroll: Vettelnek köszönhetően jobb versenyző lettem!

Lance Stroll úgy érzi, hogy teljesebb versenyző lett annak köszönhetően, hogy Sebastian Vettel oldalán állhatott rajthoz az Aston Martinnál.

Ekkor tart autóbemutatót a 10 Forma-1-es csapat!

Azzal, hogy a Haas is bejelentette, hogy mikor mutatja be a 2023-as kocsiját (vagy annak festését), immáron mind a 10 istálló bemutatójának időpontjáról lehullt a lepel – íme, a részletek!

Aston Martin: „Nem lesznek kifogások”, ha az F1-es projekt nem válik sikeressé

A silverstone-i gárda helyettes technikai igazgatója, Eric Blandin szerint nem kereshetnek majd kifogásokat, ha a következő szezonok után sem tudják sikerre vinni az F1-es projektjüket.

Aston Martin: Az egyik csapatfőnök folyamatosan a médiában panaszkodik

Az Aston Martin csapatfőnke nincs különösebben jó véleménnyel Christian Hornerről, akiről azt gondolja, hogy gyakran használja a médiát arra, hogy politizáljon.

Krack: így működik a Forma–1 cápamedencéje

A Forma–1-ben rengeteg politizálás zajlik a színfalak mögött. Mike Kracket pedig mindez meglepte. Az Aston Martin csapatfőnökének van is egy tipikus példája erre.

Az FIA elnöke szurkol az Aston Martinnak: idővel képesnek kell lenniük a győzelemre

Mohammed Ben Szulajem támogatja a silverstone-i alakulat azon törekvéseit, hogy hamarosan Forma-1-es futamgyőzelmet ünnepelhessenek és az infrastrukturális fejlesztéseknek köszönhetően erre hamarosan képesek is lehetnek.

Alonso máris felidegesítette a Mercedest?

Spanyol lapértesülések szerint Fernando Alonso mindössze pár nappal azután, hogy hivatalosan is munkába állt az Aston Martinnál, máris felidegesítette a motorgyártójukat, a Mercedest.

Fernando Alonso megkapta az „álomautóját” az új csapatától

A 2023-as évet már az Aston Martinnál kezdte meg Fernando Alonso, aki egy nagyon komoly céges autót kapott a silverstone-i bázisú istállótól, amit az „álomautójának” nevezett.

Alonso: Ezt nem lehet tanítani, Verstappennek és nekem is belülről jön!

Az Aston Martin versenyzője, Fernando Alonso szerint nem lehet megtanítani, hogyan lehet mindent kihozni az autóból, neki és Verstappennek is belülről jön ez a kvalitás.