hero image
dppi

Videós összehasonlítás Alonso és Sainz megcsúszásáról a Kínai Nagydíjról

A két spanyol a kínai hétvégén ugyanott csúszott meg, de míg Carlos Sainz a falba csúszott, addig Fernando Alonso menteni tudta a helyzetét.

Titokzatos választ adott Lance Stroll, amikor a Forma-1-es jövőjéről kérdezték

Az Aston Martin pilótája, Lance Stroll rejtélyesen fogalmazott, amikor arról kérdezték, hogy hogyan fog alakulni a jövője.

Az Aston Martin műszaki részlegén is örülnek Alonso szerződéshosszabbításának

Az Aston Martin Forma-1-es csapatának teljesítményért felelős főmérnöke, Tom McCullough is örömmel fogadta Fernando Alonso szerződéshosszabbításának hírét.

A Honda nagyon "sajnálja", hogy véget ér a munkakapcsolatuk Verstappennel

Koji Watanabe rendkívül sajnálja, hogy a munkakapcsolatuk meg fog szakadni Max Verstappennel, akivel elképesztő sikereket értek el. A szakember szerint a holland az első számú pilóta a Forma-1-ben.

Fernando Alonso minden idők leglazább F1-es bejelentésével állt elő (videó)

Ilyen lazán talán még soha nem jelentettek be ekkora hírt a Forma-1-ben, Fernando Alonso frappáns módon közölte, hogy marad az Aston Martinnál.

Hivatalos: Alonso döntött az F1-es jövőjéről, kiderült, hol folytatja

Az utóbbi hetekben kérdéses volt, Fernando Alonso egyáltalán akarja-e folytatni Forma–1-es karrierjét, most azonban vége a találgatásoknak. Az Aston Martin ugyanis bejelentette, hogy a spanyol egy új, többéves megállapodás keretében továbbra is náluk fog versenyezni.

Videós bizonyíték Alonso csapattársának tehetségéről

Fernando Alonso csapattársa, Lance Stroll egyértelműen nincs azon a szinten, mint a spanyol világbajnok, de a futamokon nagyon jól szerepel.

Az Aston nem „tervez” Alonso távozásával: „Az A, B és C-tervünk is Fernando”

Az Aston Martin F1-es nagykövete, Pedro de la Rosa szerint a csapat egyáltalán nem számol Fernando Alonso távozásával, így az egyetlen tervük az, hogy a jövőben is közösen folytatják útjukat. Sőt, valójában „kétségbeesetten” szeretnék, hogy a kétszeres bajnok náluk maradjon.

Alonso: „Ez volt az egyik legjobb hétvégém, de mindenki el fogja felejteni”

Fernando Alonso saját elmondása szerint az egyik legjobb F1-es hétvégéjét teljesítette a legutóbbi Japán Nagydíjon, de jó esély van rá, hogy erre senki sem fog emlékezni.