hero image
dppi

Egészen közelről Leclerc csattanása a Ferrarival a Kínai Nagydíjról

Charles Leclerc is hibázott az esős Kínai Nagydíjon, aminek meglett az ára, bár összességében így is szerencséje volt.

Sainz: Fogalmam sincs, hol leszek 2025-ben...

Carlos Sainz továbbra is reménytelennek tűnő helyzetben van, hiszen egyelőre fogalma sincs, hogy hol folytathatja a Forma-1-es pályafutását 2025-ben.

Schumacher: Leclerc gyorsabb, mint Sainz, de többet hibázik

Ralf Schumacher szerint habár Carlos Sainz kirobbanó formában áll rajthoz idén, Charles Leclerc alapsebessége továbbra is jobb, de a monacói sokat hibázik.

Hamarosan utolérheti a Red Bull a Mercedest az F1-es győzelmek számában

A gyári Mercedes évek óta megtorpant, míg a Red Bull folyamatosan nyer, így hamarosan megelőzhetik a németeket a ranglistán.

„Mentálisan megrázta Leclerc-t Sainz teljesítménye...”

A korábbi F1-es pilóta Jan Lammers úgy véli, hogy Carlos Sainz teljesítménye rövid időre megrázta Leclerc-t, aki már arról beszél, hogy javítania kell az időmérőin.

Ma 25 éve Schumacher sem tudott mit kezdeni Häkkinennel

Az 1999-es szezon egy olyan idényt hozott, amikor Mika Häkkinen sorozatban második alkalommal ért fel a csúcsra a Forma-1-ben.

Vasseur: A Ferrari két területen fejlődött hatalmasat 2023-hoz képest

Frederic Vasseur szerint Suzuka bebizonyította, hogy a Ferrari hatalmasa lépett előre a nagy sebességű kanyarok terén, továbbá a gumikezelésben is sokkal jobban állnak, mint tavaly.

Megvan, mikor érkeznek fontos fejlesztések az F1-es Ferrarira – olasz sajtó

Az olasz Formu1a.uno szerint nem kell már sokat várni arról, hogy a jelenleg „1.0-s” SF-24-es újításokat kapjon, ami reményeik szerint még közelebb hozza őket a Red Bullhoz.

A Ferrarinál még a csapatfőnök is igazi sztár

Frédéric Vasseur Jean Todt nyomdokaiba lépett, de hogy ez végérvényesen megtörténjen, világbajnoki címet is kellene nyerniük.