hero image
dppi

Ezer kerékcsere: Újabb téren erősít a Ferrari a Red Bull ellen

A Ferrari 2023-ra fel szeretne zárkózni a Red Bullra, ennek érdekében pedig kialakítottak egy külön teret, ahol a bokszkiállásokat gyakorolhatják a Forma-1-es szezon kezdete előtt.

Massa Alonsóról nyilatkozott, félhet az Aston Martin?

Fernando Alonso korábbi csapattársa, Felipe Massa felidézte, milyen volt együtt dolgozni a spanyollal a Ferrarinál, ami nem sok jót ígér a kétszeres világbajnok mindenkori csapatának.

Sainz leleplezte elképesztő utcai Ferrariját (videó)

Miközben a spanyol versenyző a mai napon éppen Fioranóban tesztel a vörösökkel, hogy visszarázódjon kicsit az F1-es körforgásba, a saját Youtube csatornájára tegnap egy kiváló videót töltött fel, melyben bemutatja a régóta várt első autóját.

Ekkor tart autóbemutatót a 10 Forma-1-es csapat!

Azzal, hogy a Haas is bejelentette, hogy mikor mutatja be a 2023-as kocsiját (vagy annak festését), immáron mind a 10 istálló bemutatójának időpontjáról lehullt a lepel – íme, a részletek!

Így járult hozzá a Ferrari a Forma-1-en belüli szervezeti káoszhoz Charlie Whiting halála után

A volt Forma-1-es pilóta és jelenleg versenybíró Emanuele Pirro árulta el, milyen szerepet játszott a Ferrari az FIA „válságában”, amibe Charlie Whiting halála után kerültek.

Massa: Ezeken a területeken kell javítania a Ferrarinak..

Felipe Massa úgy gondolja, hogy a Ferrarinak számos területen javítania kell a teljesítményén, ha a maranellói alakulat valóban szeretne reális eséllyel harcba szállni a világbajnoki címért.

Leclerc: Volt idő, amikor még a Ferrari gyárába se engedtek be

Mindig érdekes, amikor egy ma már sikeres F1-es pilóta emlegeti fel azokat az időket, amikor még csak álmodozott a száguldó cirkuszról. Most Charles Leclerc-ről derült ki, hogy volt idő, amikor még a Ferrari-gyár közelébe is alig merészkedhetett.

FIA-elnök: Csak idő kérdése, hogy a Ferrari újra bajnok legyen

Az FIA elnöke, Mohamed bin Szulajm szerint „csak idő kérdése”, mikor lesz újra világbajnok a Ferrari.

Sajtóhírek szerint akár egy másodperccel is gyorsabb lehet a Ferrari "675-ös"

A Forma-1 2023-as szezonja előtt Olaszországból olyan hírek érkeztek, miszerint a Ferrari idei autója egy másodperccel lesz gyorsabb elődjénél.