hero image
Mick Schumacher / Twitter

Ezért szakított a Haas Schumacherrel...

Günther Steiner szerint Mick Schumacher sokszor meglepte őket a jó teljesítményével, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy sokkal több tapasztalatra volt szükségük, amely megvan Nico Hülkenbergben.

Andretti: Schumacher vissza fog térni az F1-be!

Mario Andretti meg van róla győződve, hogy Mick Schumacher Forma-1-es története nem ért véget 2022-ben, és a német vissza fog térni a jövőben.

Az AlphaTauri csapatfőnöke sajnálja, hogy nem dolgozhat Schumacherrel

Mick Schumachernek reális esélye volt arra, hogy megszerezze az AlphaTauri ülését 2022-ben, hiszen ahogy Franz Tost is mondja, nagy tehetségnek tartja a németet.

Magnussen mégsem lesz ott a Daytonai 24 óráson

Kevin Magnussen múlt héten átesett egy kisebb műtéten, mivel egy cisztát kellett eltávolítani a csuklójából, és ezek után kérdésessé vált, hogy el tud-e indulni a jövő hétvégi Daytonai 24 óráson, ahol édesapjával egy csapatban versenyzett volna. Most kiderült, hogy erre nem kerül sor.

A Haas nem tartaná intelligens lépésnek a szélcsatorna-használat betiltását

A Forma-1 hosszútávú törekvése, hogy 2030-ra karbonsemlegessé tegye a szériát, ennek a projektnek pedig az egyik lépése lehet a szélcsatorna-használat megszüntetése.

Schumacher „hosszú távra jobb választás lett volna a Haasnak”

Mick Schumacher két évet töltött a Haasnál, de a tavalyi szezon végén nem hosszabbítottak vele szerződést. A helyére Nico Hülkenberg érkezett, aki három idény kihagyása után kap ismét lehetőséget az F1-ben. A korábbi pilóta, Marc Surer azonban úgy látja, hosszabb távon rosszul döntöttek az amerikaiak.

Steiner: Olcsó dolog lett volna, ha ezt mondom Mick Schumachernek

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner elmondta, nem kínálta fel az istálló tartalékpilótai szerepét korábbi pilótájának, Mick Schumachernek, és azt is elmondta, miért.

Veszélybe került Magnussen indulása Daytonában egy kézműtét miatt

Kevin Magnussen eredetileg biztosan elindult volna az idei Daytonai 24 órás viadalon, melyet január végén rendeznek. Azért is lett volna számára különleges az esemény, mert újra édesapjával, Jan Magnussennel együtt versenyezhetett volna, most azonban nem biztos, hogy ez megvalósul.

Steiner: helyesen döntöttünk, amikor szakítottunk Mazepinnel

A Haas csapatfőnöke visszatekintett az istálló viharos 2022-es évkezdetére, amikor az orosz-ukrán háborús konfliktus miatt főszponzorukkal és versenyzőjükkel is megszakították kapcsolatukat.