hero image
dppi

Gene Haas készen áll nagyra tárni a pénztárcáját az F1-ben?

Bár a Günther Steinerrel való kapcsolata többek között a pénzügyeken való egyet nem értés miatt szakadt meg, az új csapatfőnök Komacu Ajao szerint Gene Haas most hajlandó többet költeni az istállóra.

Videó: Így dobta el a Haast Nico Hülkenberg a Holland Nagydíj első szabadedzésén

Egy piros zászlós szakaszt hozott az F1-es Holland Nagydíj FP1-e: Nico Hülkenberg vesztette el az irányítást a Haas felett, szerencsére nem volt nagy a becsapódás.

A Haas bejelentette a 2024-es Forma-1-es pilótapárosát! – hivatalos

Csütörtökön érkezett a hivatalos bejelentés, hogy a Haas változatlan párossal vág neki a 2024-es szezonnak, tehát nem történt meglepetés ez ügyben.

Steiner elmondta, mikor születik döntés a Haas pilótapárosáról

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner elmondta, hogy a csapat még az F1-es nyári szünet előtt dönteni akar a 2024-es pilótafelállásról.

Videón, ahogyan Hülkenberg kétkerékre rakja a Haast az Osztrák Nagydíjon (videó)

Nico Hülkenberg olyasvalamit csinált az Osztrák Nagydíjon, amit azelőtt talán senki a mezőnyből, és ebben semmi túlzás nincs.

Még a Red Bull sem bírt Hülkenberggel az Osztrák Nagydíjon (videó)

Legalábbis az egyik Red Bull, és bizonyos ideig, mert később kijött a különbség a két autó között az Osztrák Nagydíj sprintfutamán.

Steiner: 5 versenyt adok még Magnussennek

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner azt nyilatkozta, hogy még legalább öt futamon lehetősége lesz bizonyítani Kevin Magnussennek, hogy megérdemli a szerződéshosszabbítást.

Így élte át Günther Steiner a reggelt, amikor meg kellett válnia Mazepintől

Nyikita Mazepin és a Haas Forma-1-es csapat főszponzora, az Uralkali azonnal el lettek küldve, amint Oroszország megszállta Ukrajnát.

Hamilton a Haasnál fejezheti be a pályafutását? Steiner a hétszeres bajnokra pályázik

Günther Steiner humorosan megjegyezte, hogy Lewis Hamilton akár a Haasnál is befejezheti a pályafutását, már amennyiben Toto Wolff rendezi a hétszeres bajnok fizetését. A csapatvezető aztán arra is kitért, hogy a britnek nem sok más lehetősége maradt a váltásra.