hero image
dppi

Videó: Újabb Haas-törés a Holland Nagydíjon, piros zászló!

Az első szabadedzés után a harmadik szabadedzésen is megtört az egyik Haas Zandvoortban: ezúttal Kevin Magnussen csúszott a falba.

Még a Red Bull sem bírt Hülkenberggel az Osztrák Nagydíjon (videó)

Legalábbis az egyik Red Bull, és bizonyos ideig, mert később kijött a különbség a két autó között az Osztrák Nagydíj sprintfutamán.

Steiner: 5 versenyt adok még Magnussennek

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner azt nyilatkozta, hogy még legalább öt futamon lehetősége lesz bizonyítani Kevin Magnussennek, hogy megérdemli a szerződéshosszabbítást.

Így élte át Günther Steiner a reggelt, amikor meg kellett válnia Mazepintől

Nyikita Mazepin és a Haas Forma-1-es csapat főszponzora, az Uralkali azonnal el lettek küldve, amint Oroszország megszállta Ukrajnát.

Hamilton a Haasnál fejezheti be a pályafutását? Steiner a hétszeres bajnokra pályázik

Günther Steiner humorosan megjegyezte, hogy Lewis Hamilton akár a Haasnál is befejezheti a pályafutását, már amennyiben Toto Wolff rendezi a hétszeres bajnok fizetését. A csapatvezető aztán arra is kitért, hogy a britnek nem sok más lehetősége maradt a váltásra.

Steiner figyelmeztet: óriási káosz lesz ezen F1-es versenyhétvégén

A 2023-as Forma-1-es szezon első szombati sprintversenyét az Azeri Nagydíjon, a bakui utcai pályán fogják tartani, amit a Haas szókimondó csapatfőnöke egyáltalán nem tart jó ötletnek.

„Nem biztos, hogy Schumacher képes lenne arra, amire Hülkenberg”

A korábbi F1-es pilóta Hans-Joachim Stuck szerint egyáltalán nem biztos, hogy Mick Schumacher is képes lenne arra a teljesítményre, amit Nico Hülkenberg nyújt a Haasnál.

Jogi lépések várhatnak a Haasra

Komoly vád éri a Haas Automation vállalatát: a NewsHour szerint megsértették az Oroszországot érő szankciókat, miközben a vállalat alelnöke cáfol.

Függetlenedne a Ferraritól a Haas

A Haas Forma-1-es csapatát irányító Günther Steiner elmondta, egyre függetlenebbek szeretnének lenni a Ferraritól az elkövetkező években, miután a koronavírus a korábbi hasonló terveiket kisiklatta.