hero image
dppi

A McLaren vezérigazgatója szerint Norrisra "egész franchise-t lehet építeni"

A McLaren Forma-1-es csapatának vezérigazgatója, Zak Brown pilótáját, Lando Norrist azokhoz a tehetségekhez hasonlította, akik köré az NFL-csapatok saját szervezetüket építik.

Norris: nem valószínű, hogy 2025 előtt bajnoki címet nyerhetek

Lando Norris úgy véli, idén talán lesz esélye nyerni egy F1-es versenyt, de a világbajnoki elsőségért 2025 előtt nem valószínű, hogy harcba tud majd szállni a McLaren versenyzőjeként.

Norris: a mentális problémák nagy hatással voltak az önbizalmamra

A McLaren pilótája egy interjúban nyíltan beszélt arról, hogy Forma-1-es pályafutása kezdetén nagy volt rajta a nyomás, emiatt pedig voltak mentális problémái, amelyek elvették az önbizalmát.

Piastri nem tart a McLarentől, nem akar kifogásokat keresni

Oscar Piastri nem akar már most kifogásokat gyártani arra az esetre, ha esetleg nem boldogul a McLarennel. Azt még maga sem tudja, mennyire könnyen vezethető a wokingi alakulat 2023-as konstrukciója.

A McLaren két éven belül futamgyőzelmekért és bajnoki címért harcolna

A wokingi alakulat teljesítménye az előző idényben visszaesett az elmúlt években látottakhoz képest, ugyanakkor a csapat vezérigazgatója hisz abban, hogy hamarosan visszatérhetnek a sikerek útjára.

Stella hiszi, hogy Piastri tapasztalatlansága nem fogja hátráltatni a McLarent

A McLaren tavaly év végén kinevezett új csapatvezetője, Andrea Stella úgy véli, hiába lesz egy újonc versenyzőjük a 2023-as szezonban, mindez nem fogja hátráltatni az istálló teljesítményét és fejlődését.

Kreatív módon leplezhette le autóbemutatója dátumát a McLaren

Úgy tűnik, hogy megvan, mikor leplezi le 2023-as kocsiját a McLaren csapata, ugyanis egy post-itre írták fel a dátumot, amit egy átlagosnak tűnő képen „rejtettek el”.

Key „egy egész könyvet tudna írni” az MCL36 gumigondjairól

A McLaren technikai igazgatója, James Key elmondta, hogy a McLaren idei autójának annyira nem ízlettek a Pirelli új, 18 colos abroncsai, hogy arról egy egész könyvet lehetne írni.

A McLaren sosem várt igazán csodát az új szabályoktól

A McLaren nemrég leköszönt csapatfőnöke, Andreas Seidl tagadta, hogy csodát várt volna a csapata a Forma-1-ben 2022-re bevezetésre kerülő új szabályzattól.