hero image
dppi

Lewis Hamilton hatalmas drámája a Kínai Nagydíjon

Sokak szerint ezen a manőveren ment el Lewis Hamilton világbajnoki címe 2007-ben a McLarennel, amivel egyet lehet érteni.

Ezzel lenne elégedett a McLaren év végén

A McLaren csapatfőnöke, Andrea Stella elárulta, a Forma-1-es alakulat a konstruktőri bajnokság harmadik helyével lenne boldog az idény végén.

Norris szinte oktatta Hamiltont ezzel a manőverrel a Japán Nagydíjon (videó)

Lando Norris sokat nem gondolkozott, inkább cselekedett, és az elmúlt időszak egyik legszebb előzését mutatta be Lewis Hamilton ellen.

Újabb részletek derültek ki arról, miért hagyta ott három három hónap után az új műszaki igazgató a McLarent

A McLaren csapatfőnöke, Andrea Stella újabb részleteket árult el a műszaki igazgató, David Sanchez hirtelen távozásáról.

Videón a veszélyes Russell-Piastri eset – járt volna büntetés?

Mint kiderült, a Mercedes pénzbüntetéssel megúszta a veszélyes kiengedést, amit a Japán Nagydíj időmérőjének első felvonásában láthattunk – járt volna rajtbüntetés az esetért?

Egy érdekes lista élére került a Ferrari és a McLaren

Egyik csapatnak sem lehet különösebb oka szomorkodni az idei szezonrajtot illetően.

Zak Brown 2030-ig marad a McLaren élén

Zak Brown, a McLaren Racing vezérigazgatója szerződéshosszabbításával egészen 2030-ig elkötelezte magát a vállalat mellett.

Őrületes, 360 fokos videó Lando Norris Las Vegas-i balesetéről

Nemrég került nyilvánosságra egy nagyon őrületes felvétel Lando Norris Las Vegas-i balesetéről – hatalmas tempónál történt a csattanás.

Videó: Norris hatalmas balesete a Las Vegas-i Nagydíjról!

A Las Vegas-i Nagydíjon már a 4. körben be kellett jönnie a safety carnak, ugyanis Lando Norris nagy balesetet szenvedett, de szerencsére jól van.