hero image
dppi

Lewis Hamilton full trendin érkezett meg a Kínai Nagydíjra (fotók)

Ezúttal egy lazább, sportosabb szettet választott Lewis Hamilton, de így is felhívta magára a figyelmet.

Hamarosan utolérheti a Red Bull a Mercedest az F1-es győzelmek számában

A gyári Mercedes évek óta megtorpant, míg a Red Bull folyamatosan nyer, így hamarosan megelőzhetik a németeket a ranglistán.

Alonso: A Mercedes ülése jelenleg finoman szólva sem vonzó...

Fernando Alonso a maga megszokott stílusával kijelentette, hogy a Mercedes ülése egyelőre finoman szólva sem vonzó neki, tekintve, hogy a német gyártó autói mögötte érnek célba.

Russell örülne, ha Vettel lenne a csapattársa, de...

George Russell elsősorban Sebastian Vettel személyisége miatt örülne neki, ha a négyszeres bajnok érkezne a Mercedeshez, ám azt is hozzátette, hogy neki mindegy, ki vezeti a másik autót.

Így készült el Hamilton és Russell életnagyságú Lego F1-es Mercedese (videó)

Nem kis munka volt ebben, és a végeredmény önmagáért beszél, több mint lenyűgöző, ahogyan összeállt a Mercedes F1-es gépe, LEGO-ból.

„Nagyon aggasztó a Mercedes helyzete...” – F1-es kommentátor

A Sky Sports F1 kommentátora, Martin Brundle úgy véli, hiába dolgozik rengeteg nagyon okos ember a Mercedes csapatánál, aggasztó az istálló helyzete.

„Szerintem csak 98 százalékon vezet” – korábbi pilóta az F1-es világbajnok 2024-es évéről

A korábbi Forma-1-es versenyző Thierry Boutsen úgy gondolja, hogy a mezőny egyik topversenyzője nem vezet 100 százalékon ebben az idényben.

Wolff nem akar még másfél évet szenvedni, de "ez a valóság"

Nagy fogadkozások után a Mercedes 2024-es Forma-1-es autójának is megvannak a maga problémái. Emiatt a csapat, úgy tűnik, egyelőre nem is álmodhat róla, hogy a Red Bullal harcoljon győzelmekért, Toto Wolff csapatfőnök szerint pedig ideje elfogadniuk ezt.

Egy rendkívül kedves jelenet Lewis Hamiltonról a Japán Nagydíjról (videó)

Lewis Hamilton számára nagyon fontosak a rajongók, és ez mindig is így volt, a Japán Nagydíjon a szokásosnál is többen rajongtak érte.