hero image
dppi

Wolff szerint a Williams új csapatfőnökét nem lehet majd becsapni

James Vowles februárban kezdi meg munkáját a Williams új csapatfőnökeként, Toto Wolff szerint volt kollégájának van egy olyan különlegessége, ami külön felkészítette erre a munkára.

A volt F1-es-pilóta nem hagyta volna menni Vowlest

A volt Forma-1-es pilóta, Vitalij Petrov elmondta, a Mercedes helyében nem hagyta volna, hogy James Vowles a Williamshez szerződjön.

Wolff: Russell és Hamilton ugyanakkora esélyekkel harcolhat a bajnoki címért

Toto Wolff kijelentette, hogy nem tesz különbséget George Russell és Lewis Hamilton között, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy a rivalizálás nem mehet a csapat rovására.

Wolff: Szükségünk van egy olyan szakemberre, mint Newey

Toto Wolff meglepő kijelentést tett azzal kapcsolatban, hogy örömmel venné, ha egy Newey-féle kiváló szakember a rendelkezésükre állna, ugyanis a szimulációk nem mindig adnak megbízható visszajelzéseket.

Kiderült, miért szakított menedzserként édesapjával Lewis Hamilton

A Forma-1-es karrierje elején édesapja, Anthony Hamilton volt Lewis Hamilton menedzsere, a hétszeres világbajnok pedig elmesélte, miért döntött úgy, hogy megszakítja a munkakapcsolatukat.

Ekkor tart autóbemutatót a 10 Forma-1-es csapat!

Azzal, hogy a Haas is bejelentette, hogy mikor mutatja be a 2023-as kocsiját (vagy annak festését), immáron mind a 10 istálló bemutatójának időpontjáról lehullt a lepel – íme, a részletek!

A Mercedes csapatfőnöke szerint a költségvetési plafon "megvédi önmaguktól a csapatokat"

A Mercedes Forma-1-es csapatát vezető Toto Wolff lelkesen ajnározta a Forma-1 költségvetési plafonját, szerinte ugyanis az segít az élcsapatoknak megvédeni magukat önmaguktól.

Hamilton: A bőrszínem miatt rosszul éreztem magam

Lewis Hamilton egy podcastban arról beszélt, hogy gyerekkorában az édesapja szigorúan nevelte, és elvárta tőle azt, hogy a legnehezebb pillanatokban is erősnek mutatkozzon.

Wolff úgy érzi, beköltözött Christian Horner fejébe

A Mercedes Forma-1-es csapatát vezető Toto Wolff úgy érzi, „ingyen” beköltözött Christian Hornernek, a Red Bull csapatfőnökének fejébe.