hero image
dppi

Sargeant: egyedüli amerikaiként nagy nyomás lesz rajtam a Forma-1-ben

A Williams újonca Alexander Rossi 2015-ös részvétele óta az első amerikai pilóta, aki ott lehet a száguldó cirkusz rajtrácsán, ezzel együtt viszont hatalmas nyomás is hárul rá, hogy bizonyítsa tehetségét.

19 éves pilótát igazolt a Williams

Újabb versenyzővel bővült a Williams versenyzői akadémiája, az argentin Franco Colapinto a grove-i istállónál folytatja a pályafutását, és az is kiderült, hol versenyez idén.

Albon ezt várja új csapattársától, Sargeanttől 2023-ban

A Williams versenyzője, Alexander Albon kifejtette, milyen együttműködésre számít újdonsült márkatársával, Logan Sargeanttel, és hogy a csapata miként tudott volna már 2022-ben is jobban teljesíteni.

Egy szempontból biztosan fáj a Williamsnek Nicholas Latifi távozása

Idén már Nicholas Latifi nélkül, Logan Sargeanttel a soraiban vág neki a Forma-1-es szezonnak a Williams, egy szempontból pedig fájhat nekik a kanadai távozása.

Nyck de Vries: Azt hittem, hogy a Williams leigazol

Az AlphaTaurinál szerződést kapó Nyck de Vries elárulta, hogy részben elveszítette a motivációját, amikor a Williamsnél Alexander Albont választották helyette. Úgy érzi, hogy emiatt nem is volt kiemelkedő a teljesítménye a tavalyi év során.

A Williams leköszönő technikai igazgatója egy határozottabb Albont szeretne látni

Francois-Xavier Demaison szerint a thaiföldi-brit versenyző időnként túlzottan kedves a pályán kívüli eligazítások során és néha sokkal határozottabbnak kellene lennie, hogy elősegítse a csapat fejlődését.

A Williams egy idő után már nem látta értelmét az idei autón dolgozni

A Williams Forma-1-es csapatának vezetői pozíciójából pár hete távozott Jost Capito elárulta, amint kiderült, hogy idén már utolsók lesznek, a 2023-as autó fejlesztésére álltak át.

Sargeant: Ha megnyertem volna az F3-at, nem jutottam volna el a Forma-1-ig

A Williams friss igazolása, Logan Sargeant úgy véli, hogy még jól is járt azzal, hogy végül nem nyerte meg a Forma-3-as bajnokságot – ha így tesz, valószínűleg el sem jut idáig.

Albon: az idei volt a legerősebb idényem a Forma–1-ben

Alex Albon idén egy szezon kihagyást követően tért vissza az állandó mezőnybe, és a Williams ülésében rögtön bizonyítani is tudott. Talán nem véletlen, hogy ennek megfelelően a mostanit érzi a legjobb évének eddigi karrierje során.