hero image
dppi

10 F1-es belsőkamerás felvétel, amit látnod kell

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Lewis Hamilton nem kérdezett, büntetett a Kínai Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Újabb nézetből Fernando Alonso mágikus startja a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Videós összehasonlítás Alonso és Sainz megcsúszásáról a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A dominancia új foka: egy adat, ami megmutatja, mekkora előnyben volt Verstappen Kínában

Motorsport.hu
2023/08/04 11:33
Egy ideig nem lesz Forma-1, viszont addig is vannak hírek, és igazi extrák, amiket érdemes figyelemmel követni.

A Forma-1 mezőnye a megérdemelt nyári szünetét tölti, mindenki igyekszik feltöltődni a következő hajtós időszakra. Lassan a nyárnak is vége, ami egyúttal azt is jelenti, hogy közeleg a szezon vége.

Nagyon gyorsan telnek a hetek, és nem kizárt, hogy Max Verstappen heteken belül háromszoros világbajnok lesz. Talán soha ennyire hamar nem dőlt el a bajnokság sorsa, mint most, rövidesen matematikai szinten is.

A Red Bull ugyancsak drasztikus előnyre tett szert, még úgy is, hogy Sergio Pérez hosszú időn át dobogós sem volt azzal az autóval, amivel a holland csapattársa eddig csak kétszer nem nyert futamot, és akkor is második lett.

A Belga Nagydíjon sem talált legyőzőre, nagyon meggyőzően vezetett. Pérez ugyan ott volt a legjobbak között, esélyt sem kapott Verstappentől, és ez minden bizonnyal a folytatásban is így lesz.

Időközben elérhetővé vált a várva várt F1-es extra, benne 10 olyan belsőkamerás felvétellel, amit imádni fogtok. Olyan felvételeket, melyeket eddig nem láthattunk, szóval csak kattintsatok erre a linkre, és már láthatjátok is.