Nagyvonalú ajándékot kapott Max Verstappen a Honda elnökétől a tegnapi nap folyamán: a holland egy olyan kocsit kapott, amelyből összesen 350 darabot gyártottak.

A végig kiélezett 2021-es világbajnokságot Max Verstappen tudta megnyerni, aki ezt követően 2022-ben is diadalmaskodni tudott, ezúttal már jóval simábban – a holland már Japánban bebiztosította a címet.

Szombaton pedig a Honda Racing Thanks Day-en vett részt a kétszeres világbajnok, mellette a többszörös MotoGP-bajnok és a szintén Red Bull-pilóta Sergio Perez is ellátogatott a Motegiben rendezett eseményre.

Az ünneplés részeként a Honda elnöke, Kuraisi Szejdzsi köszönetet mondott a sikerekért, majd a két világbajnoki címért átnyújtotta egy Honda NSX Type S kulcsát a 25 éves pilótának, aki megköszönte az ajándékot.

Az NSX Type S ára átszámolva durván 67 millió forint, és összesen 350 darabot gyártottak belőle. A kocsi „szíve” egy 600 lóerős, 3,5 literes V6-os erőforrás, a lenti videóban pedig 4:57:00-tól lehet megnézni, ahogy Verstappen megkapja a kulcsot.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL