hero image
dppi

A Brazil Nagydíj legjobb pillanatai, Alonso elképesztő volt (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/06 12:40
Fernando Alonso megint csak bizonyította, hogy különleges képességei vannak, és a 40-es éveiben is kész lenne a bajnoki címért harcolni.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Alonso elégedett lehet, ha egy nap visszavonul a Forma-1-ből, és nem a két világbajnoki címe miatt, amit még a gyári Renault-val szerzett 2005-ben és 2006-ban. Sokkal több trófeát érdemelt volna, és most a korábbi kritikusai is láthatják, más szinten mozog, mint a többiek.

Nem kizárt, hogy a 40-es évei ellenére is ő legjobb versenyző, de ha nincs alatta olyan autó, akkor ez mit sem ér. Az év elején sorra dobogóra állt egy jó Aston Martinnal, mindent kihozott belőle, majd jött a visszaesés.

Most, hogy a Brazil Nagydíjon adódott egy újabb lehetőség, megint élt vele. Elképesztően nagyot ment Interlagosban, és egy papíron is sokkal gyorsabb Red Bullt volt képes maga mögé utasítani a versenyen.

Sőt, vissza is előzte Pérezt, a közönség pedig tombolt. Adott esetben Verstappen valószínűleg nyelne egy nagyot, ha Alonso lenne a csapattársa, amit a Red Bull soha nem fog meghúzni, akkor sem, ha a spanyol már 50 éves lesz.

Semmi jele nincs annak, hogy Alonso fáradna, a képességei sem koptak meg. Már csak miatta is ajánljuk a legújabb F1-es videóanyagot, amit erre a linkre kattintva érhettek el, nem fogtok csalódni.