hero image

A brit pilóta szerint erősen benne van a pakliban a Verstappen-Leclerc ütközés

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/03/30 19:18
A Formula E-ben versenyző Sam Bird arról beszélt, hogy remek dolognak tartja, hogy jó kapcsolatot ápol egymással Charles Leclerc és Max Verstappen, de ez a szezon előrehaladtával vélhetően változni fog.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

A Szaúd-arábiai Nagydíjon kemény csatát vívott a győzelemért Charles Leclerc és Max Verstappen, végül Verstappen az utolsó körökben bemutatott előzésével tudott győzni riválisa előtt.

A Formula E-pilóta Sam Bird kettejük csatáját méltatta a verseny után, és kiemelte, a DRS példáját elővéve, hogy mennyire előre gondolkodik a holland és a monacói versenyző.

„Nagyon különleges volt látni a csatájukat. Fejben három szektorral előrébb járnak, mint a többiek” – dicsérte Bird a két bajnokesélyes pilótát a BBC Chequered Flag podcastben.

Verstappen és Leclerc rendkívül szimpatikus módon gratulált egymásnak a verseny után, viszont Bird szerint ez a jó kapcsolat nem fog megmaradni az idény végéig:

„Egy részem reméli, hogy megmarad köztük a jelenlegi kapcsolat, hiszen kiváló érzés látni, hogy ennyire tiszteli egymást a két pilóta” – mondta Bird, majd hozzátette, attól tart, nem ez lesz a helyzet, hiszen egyre élesebb lesz a világbajnoki harc, így egy ütközés is erősen benne van a pakliban.