hero image

A brit pilóta szerint erősen benne van a pakliban a Verstappen-Leclerc ütközés

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Alonso még mindig pengén rajtol a Forma-1-ben (videó)

FORMA-1

Néz meg Hamilton leggyorsabb körét az új Mercedesszel a Bahreini Nagydíjról (videó)

FORMA-1

Látványos jelenetek az évadnyitó F1-es Bahreini Nagydíjról (videó)

FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

Motorsport.hu
2022/03/30 19:18
A Formula E-ben versenyző Sam Bird arról beszélt, hogy remek dolognak tartja, hogy jó kapcsolatot ápol egymással Charles Leclerc és Max Verstappen, de ez a szezon előrehaladtával vélhetően változni fog.
Ajánlott Alonso még mindig pengén rajtol a Forma-1-ben (videó)

A Szaúd-arábiai Nagydíjon kemény csatát vívott a győzelemért Charles Leclerc és Max Verstappen, végül Verstappen az utolsó körökben bemutatott előzésével tudott győzni riválisa előtt.

A Formula E-pilóta Sam Bird kettejük csatáját méltatta a verseny után, és kiemelte, a DRS példáját elővéve, hogy mennyire előre gondolkodik a holland és a monacói versenyző.

„Nagyon különleges volt látni a csatájukat. Fejben három szektorral előrébb járnak, mint a többiek” – dicsérte Bird a két bajnokesélyes pilótát a BBC Chequered Flag podcastben.

Verstappen és Leclerc rendkívül szimpatikus módon gratulált egymásnak a verseny után, viszont Bird szerint ez a jó kapcsolat nem fog megmaradni az idény végéig:

„Egy részem reméli, hogy megmarad köztük a jelenlegi kapcsolat, hiszen kiváló érzés látni, hogy ennyire tiszteli egymást a két pilóta” – mondta Bird, majd hozzátette, attól tart, nem ez lesz a helyzet, hiszen egyre élesebb lesz a világbajnoki harc, így egy ütközés is erősen benne van a pakliban.