hero image
dppi

A Ferrari hamarosan elveszítheti a harmadik helyet bajnokságban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/10/23 16:22
A Mercedes már kevésbé van veszélyben, de ha a McLaren kivág egy nagy hajrát, és a hátralévő futamokon végig dobogósak lesznek, bármi megeshet.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Az Amerikai Nagydíj is Verstappen győzelmét hozta, aki idén eddig csak háromszor nem tudott nyerni. Ebből két alkalommal második lett, de egy ideje mindenki tudta, csak idő kérdése, hogy mikor védi meg a címét.

Ez megtörtént, de továbbra sem vesz vissza, addig Pérez rosszabbnál rosszabb teljesítményt nyújt, és a pletykák szerint emiatt visszavonulhat. Egy biztos, új versenyzőre van szüksége a Red Bullnak, akik jelenleg olyan dominánsak, hogy egy pilótával is bajnokok lennének.

Ez sokat elmond a dominanciájukról, mégis sok jó verseny van mögöttünk. Már 706 pontnál jár a Red Bull, addig Hamilton amerikai kizárását követően 344 egységgel várja a folytatás a Mercedes, bízván abban, hogy meglesz az ezüst.

A Ferrari nagy harcban van a németekkel, 322 pontot gyűjtöttek eddig, és már nem az Aston Martin a negyedik, hanem a McLaren. A britek sokat léptek előre, és egy erős hajrával megfoghatják a Ferrarit.

Fájdalmas vereség lenne ez az olaszoknak, akik inkább a második helyre koncentrálnának. Az Aston Martin ötödik helye pedig betonbiztos, az Alpine 136 ponttal számol kevesebbet, bár Stroll miatt ez a differencia lehetne sokkal nagyobb is. Lent megnézhetitek a konstruktőri tabellát.