hero image

A Ferrari korábbi F1-es csapatfőnökének vezetésével segített a Juventus a menekülteknek Záhonyban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Rosberg: A "legjobb" Hamilton bajban van Russell miatt

FORMA-1

Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

FORMA-1

Sergio Perez nyerte a Szaúd-arábiai Nagydíjat Max Verstappen és Fernando Alonso előtt!

FORMA-1

Perez arra számít, hogy Verstappennel harcolhat a győzelemért

Motorsport.hu
2022/03/13 19:38
A Juventus vezérigazgatója, Maurizio Arrivabene – aki korábban a Ferrari Forma-1-es csapatfőnöke is volt -, szombaton Záhonyban járt további 20 Juventus-alkalmazottal, hogy az Ukrajnából menekülteknek segítsenek.
Ajánlott Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

Az orosz-ukrán háború híre az egész világot megrázta, a történések miatt pedig rengeteg ember elmenekült Ukrajnából, és többek között Magyarországra is érkeztek menekültek.

Az ukrán-magyar határtól nem messze fekvő Záhonyban pedig egy, a sport és a Forma-1 rajongóinak ismert arc is feltűnt, ugyanis a Ferrari korábbi F1-es csapatfőnöke, a jelenleg a Juventus vezérigazgatójaként dolgozó Maurizio Arrivabene is segítséget nyújtott.

Az olasz vezetőhöz a Juventus 20 fős delegációja is csatlakozott, a szervezésben pedig a nagykövet Csiszár Jenő is segédkezett – számolt be erről a Juventus FC hivatalos honlapja szombat este.

Arrivabene 2014 novemberétől 2019 januárjáig volt a Ferrari csapatfőnöke, ezen időszak alatt a Scuderia legjobb eredménye az egyéni és a konstruktőri pontversenyben is a második helyezés volt, Arrivabene helyére pedig Mattia Binottót nevezték ki csapatfőnöknek.