hero image
dppi

A Ferrari szurkolói már elhitték, majd jött Verstappen (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2023/09/04 11:21
Stílusos lett volna, ha a Ferrari az Olasz Nagydíjon tér vissza a győzelemre útjára, de ez most sem működött.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Nem működött, még annak ellenére sem, hogy Sainz az élen zárta az időmérőt az Olasz Nagydíjon, amire nem sokan számítottak. Igaz, csak egy hajszál volt a differencia, de Verstappen második lett.

A holland azonban tudta jól, ha megelőzi a spanyolt, hamar elhúzhat. Nem volt egyszerű dolga, viszont azt követően ember nem látta őt, még a saját csapattársa, Pérez sem, aki sok kritikát kap, de legalább most második lett.

Sainz számára nem maradt más, mint a harmadik hely, aminek csak azért tudott örülni, mert a Ferrari rajongói óriási hangulatot csináltak. Amikor már elhitték, hogy ismét nyerhet a Ferrari, jött Verstappen.

Ez a tizedik egymást követő győzelme volt a holland világbajnoknak, aki nemigazán ad esélyt a társainak. Monzában minden a Ferrariról szólt, hiába nyert Verstappen, és ezzel mindenki tisztában volt.

Sehol máshol nincs olyan hangulat és látvány, mint Monzában, a legendás pályán. Ezek a felvételek aranyat érnek, és kicsit visszahozza azt a hangulatot, amikor a Ferrari még dominálni tudott Michael Schumacherrel.