hero image
dppi

A Ferrari szurkolói már elhitték, majd jött Verstappen (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/09/04 11:21
Stílusos lett volna, ha a Ferrari az Olasz Nagydíjon tér vissza a győzelemre útjára, de ez most sem működött.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Nem működött, még annak ellenére sem, hogy Sainz az élen zárta az időmérőt az Olasz Nagydíjon, amire nem sokan számítottak. Igaz, csak egy hajszál volt a differencia, de Verstappen második lett.

A holland azonban tudta jól, ha megelőzi a spanyolt, hamar elhúzhat. Nem volt egyszerű dolga, viszont azt követően ember nem látta őt, még a saját csapattársa, Pérez sem, aki sok kritikát kap, de legalább most második lett.

Sainz számára nem maradt más, mint a harmadik hely, aminek csak azért tudott örülni, mert a Ferrari rajongói óriási hangulatot csináltak. Amikor már elhitték, hogy ismét nyerhet a Ferrari, jött Verstappen.

Ez a tizedik egymást követő győzelme volt a holland világbajnoknak, aki nemigazán ad esélyt a társainak. Monzában minden a Ferrariról szólt, hiába nyert Verstappen, és ezzel mindenki tisztában volt.

Sehol máshol nincs olyan hangulat és látvány, mint Monzában, a legendás pályán. Ezek a felvételek aranyat érnek, és kicsit visszahozza azt a hangulatot, amikor a Ferrari még dominálni tudott Michael Schumacherrel.