hero image
dppi

A Ferrari szurkolói már elhitték, majd jött Verstappen (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Michael Schumacher egészen döbbenetes kiesése a 2005-ös Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A Forma-1 történetének egyik legfélelmetesebb bukása (videó)

FORMA-1

Alonso győzelemmel ünnepelte a 200. nagydíját a Ferrarival

FORMA-1

Michael Schumacher 22 évvel ezelőtt már 56 F1-es győzelemnél járt

Motorsport.hu
2023/09/04 11:21
Stílusos lett volna, ha a Ferrari az Olasz Nagydíjon tér vissza a győzelemre útjára, de ez most sem működött.
Ajánlott Hülkenberg félelmetes F1-es bukása után megfagyott a levegő

Nem működött, még annak ellenére sem, hogy Sainz az élen zárta az időmérőt az Olasz Nagydíjon, amire nem sokan számítottak. Igaz, csak egy hajszál volt a differencia, de Verstappen második lett.

A holland azonban tudta jól, ha megelőzi a spanyolt, hamar elhúzhat. Nem volt egyszerű dolga, viszont azt követően ember nem látta őt, még a saját csapattársa, Pérez sem, aki sok kritikát kap, de legalább most második lett.

Sainz számára nem maradt más, mint a harmadik hely, aminek csak azért tudott örülni, mert a Ferrari rajongói óriási hangulatot csináltak. Amikor már elhitték, hogy ismét nyerhet a Ferrari, jött Verstappen.

Ez a tizedik egymást követő győzelme volt a holland világbajnoknak, aki nemigazán ad esélyt a társainak. Monzában minden a Ferrariról szólt, hiába nyert Verstappen, és ezzel mindenki tisztában volt.

Sehol máshol nincs olyan hangulat és látvány, mint Monzában, a legendás pályán. Ezek a felvételek aranyat érnek, és kicsit visszahozza azt a hangulatot, amikor a Ferrari még dominálni tudott Michael Schumacherrel.