hero image
dppi

A Ferrari szurkolói már elhitték, majd jött Verstappen (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/09/04 11:21
Stílusos lett volna, ha a Ferrari az Olasz Nagydíjon tér vissza a győzelemre útjára, de ez most sem működött.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Nem működött, még annak ellenére sem, hogy Sainz az élen zárta az időmérőt az Olasz Nagydíjon, amire nem sokan számítottak. Igaz, csak egy hajszál volt a differencia, de Verstappen második lett.

A holland azonban tudta jól, ha megelőzi a spanyolt, hamar elhúzhat. Nem volt egyszerű dolga, viszont azt követően ember nem látta őt, még a saját csapattársa, Pérez sem, aki sok kritikát kap, de legalább most második lett.

Sainz számára nem maradt más, mint a harmadik hely, aminek csak azért tudott örülni, mert a Ferrari rajongói óriási hangulatot csináltak. Amikor már elhitték, hogy ismét nyerhet a Ferrari, jött Verstappen.

Ez a tizedik egymást követő győzelme volt a holland világbajnoknak, aki nemigazán ad esélyt a társainak. Monzában minden a Ferrariról szólt, hiába nyert Verstappen, és ezzel mindenki tisztában volt.

Sehol máshol nincs olyan hangulat és látvány, mint Monzában, a legendás pályán. Ezek a felvételek aranyat érnek, és kicsit visszahozza azt a hangulatot, amikor a Ferrari még dominálni tudott Michael Schumacherrel.