hero image

A fogadóirodák előrelépésre igen, csodára nem számítanak a Mercedestől

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/05/17 19:46
A bukmékerek a Spanyol Nagydíjon is Max Verstappen-Charles Leclerc csatára számítanak a győzelemért, míg a Mercedes esélyei sokat javultak, de még így is meglepetés lenne a dobogó.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A Spanyol Nagydíj hétvégéje azért lesz kifejezetten érdekes, mivel számos istálló komoly fejlesztési csomaggal készül, ami kissé változtathat a kialakult erősorrenden is, ennek kapcsán pedig megnéztük, mire számítanak a fogadóirodák.

A bukmékerek továbbra is Verstappen (2,1) és Leclerc (2,4) győzelmére adják a legkisebb szorzót, míg Sainz (13) vagy Perez (17) sikere már meglepetésnek számítana. A Mercedes szorzói viszont sokat csökkentek Miamihoz képest.

Akkor még 41-es oddszért fogadhattunk volna Russell vagy Hamilton sikerére, most viszont ez a szorzó 26-osra csökkent, a dobogójuk pedig 4,5-szörös pénzt fizetne, tehát továbbra is meglepő lenne a top 3-ban látni a német istállót.

Rajtuk kívül csak Norris (67) és Bottas (81) fért még be 100-as szorzó alá, ezen kívül a safety car bejövetelére 1,5-es szorzóért fogadhatunk, míg ha az első kiesőre fogadnánk, Latifi (7,5), Cunoda (9), Stroll (11) és Csou (13) gyors kiesését látják a legvalószínűbbnek a bukik.