hero image
Twitter/Mercedes

„A Forma-1 pontosan ott van, ahol Hamilton szeretné, hogy legyen!”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Rosberg: A "legjobb" Hamilton bajban van Russell miatt

FORMA-1

Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

FORMA-1

Sergio Perez nyerte a Szaúd-arábiai Nagydíjat Max Verstappen és Fernando Alonso előtt!

FORMA-1

Perez arra számít, hogy Verstappennel harcolhat a győzelemért

Motorsport.hu
2022/01/29 12:09
A korábbi F1-es pilóta Karun Chandhok szerint Lewis Hamiltonnak nagy hatása van a Forma-1 működésére, és véleménye szerint hiába dühös a hétszeres világbajnok, ott lesz a 2022-es rajtrácson.
Ajánlott Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

A drámai 2021-es F1-es szezonzáró miatt az FIA vizsgálatot indított, mivel Abu-Dzabi szezonzárón sokak kifogásolták a versenyigazgatás minőségét. A Sky szakértője, Karun Chandhok úgy véli, már rég végezni kellett volna a szóban forgó vizsgálattal.

„Ennek egy egyszerű folyamatnak kellene lennie” – jelentette ki Chandhok a Telegraphnak adott nyilatkozatában. Chandhok felvetése jogos, hiszen a szezonzáróra közel másfél hónapja került sor, az eredmény pedig csak márciusban Bahreinben fog kiderülni.

És bár Lewis Hamilton hosszú ideje nem posztol a közösségi médiában, valamint a szezonzáró óta nem sok helyen látták, a Sky Sports F1 szakértője nem gondolja, hogy befejezi a hétszeres világbajnok.

„Biztos vagyok benne, hogy Lewis még mindig dühös, ez pedig érthető is, de a nap végén még mindig imád versenyezni és győzni, továbbra is a legjobb formájában van” – magyarázta, majd hozzátette, hogy Hamiltonnak és a Mercedesnek magára a sportra is nagy hatása van.