hero image
Haas F1 Team

A Haas bejelentette a 2024-es Forma-1-es pilótapárosát! – hivatalos

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

FORMA-1

Fontos bejelentés érkezett a magyarországi MotoGP-közvetítésekről

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött a rajtnál Abu Dhabiban, de elhagyta a pályát (videó)

Motorsport.hu
2023/08/24 21:19
Csütörtökön érkezett a hivatalos bejelentés, hogy a Haas változatlan párossal vág neki a 2024-es szezonnak, tehát nem történt meglepetés ez ügyben.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Csütörtök délelőtt derült ki hivatalosan is, amit eddig is sejteni lehetett: a Haas csapata nem változtat a felállásán 2024-re, azaz marad Nico Hülkenberg és Kevin Magnussen az istállónál.

Ez azt is jelenti, hogy 2020 óta először marad változatlan az amerikai istálló pilótapárosa, akik a csapatfőnök Günther Steiner elmondása szerint most a stabilitásra törekszenek, ezt pedig két rutinos versenyzővel tudják megtenni.

A Haas bejelentése után még 5 kiadó hely maradt a 2024-es Forma-1-es rajtrácson: a Mercedesnél, a Williamsnél, az Alfa Romeónál egy-egy, az AlphaTaurinál pedig kettő ülés elérhető még – legalábbis elméletileg.

A Mercedesnél szinte biztosan marad Hamilton, az Alfa Romeónál Csou-nak jó esélye van a folytatásra, és az AlphaTaurinál is az a papírforma, hogy marad Cunoda és Ricciardo. A legnagyobb kérdőjel jelenleg, hogy Sargeantet megtartja-e a Williams – ha nem, akár Schumachernek is lehet esélye a visszatérésre.