hero image

A Haas és a McLaren is változtatott az F1-es festésén (képek)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2022/03/10 19:54
A Haas csapata az Uralkalival való szakítást követően változtatott a festésén, a McLaren pedig különösebb ok nélkül alakította át valamelyest a fényezését, a két csapat kocsijairól készült képek pedig alább tekinthetők meg.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Csütörtök délelőtt, magyar idő szerint 8 órától vette kezdetét a szezon előtti főpróbának számító bahreini téli teszt, amely a barcelonai felvonáshoz hasonlóan szintén három napig, vagyis szombatig fog tartani.

A tesztekre pedig két csapat, a Haas és a McLaren is módosított festéssel érkezett. Az amerikai istálló azt követően változtatott a festésén, hogy szerződést bontottak a korábbi névadó szponzorukkal, az Uralkalival az orosz-ukrán háború kitörése miatt.

A McLarennek nem volt különösebb oka a változtatásra, de úgy döntöttek, a korábbinál is hangsúlyosabbá teszik a kocsijukon a fekete színt. Az autókról készült képek az alábbi galériában tekinthetők meg.

A Haas a csomagjainak késése miatt csak délután kezdhette meg a körözést, és Pietro Fittipaldi terelgethette a VF-22-est, míg a wokingi alakulatnál Daniel Ricciardóé lett volna a nap első fele, viszont az ausztrál nem érezte jól magát, így Norris teljesítette a teljes napot.