hero image

A hamiltonos posztjai miatt vizsgálja saját alkalmazottját a McLaren

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Stroll szerint Ricciardo idióta, mégis ő kapott büntetést – videón az eset!

FORMA-1

Lewis Hamilton full trendin érkezett meg a Kínai Nagydíjra (fotók)

FORMA-1

Hamiltonnak esélye sem volt Verstappen ellen a Kínai Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Megroppant a nyomás alatt a Kínai Nagydíj első hazai versenyzője?

Super Admin
2022/05/02 12:24
Állítólag a McLaren egyik alkalmazottja Lewis Hamiltont sértő üzeneteket tett közzé a közösségi médiában, a wokingi alakulat pedig kézbe is vette az ügyet: vizsgálatot indítottak.

A közösségi médiában több poszt is elterjedt, amelyek állítólag Lewis Hamiltonnal kapcsolatos, sértő üzenetek. Ezek a posztok állítólagosan egy McLaren alkalmazott privát Twitter és Facebook-fiókjairól érkeztek, amelyeket azóta már töröltek.

A posztok a beszámolók szerint több évet öleltek fel, az utolsót pedig 2021 decemberében hozhatta nyilvánosságra az alkalmazott, aki többek között a 2021-es brazil időmérőről való kizárás, a 2020-as Szahír Nagydíjról a covid miatt lemaradás után is sértő, káromkodásokat tartalmazó posztokat írt.

A McLaren hivatalos Twitter-oldala ezt követően biztosította a követőit arról, hogy kivizsgálják az ügyet, illetve hogy az üzenetek ellentétesek a wokingi istálló értékeivel.

„Úgy véljük, ezek a megjegyzések teljesen ellentétesek a McLarennél uralkodó értékeinkkel és kultúránkkal. Rendkívül komolyan vesszük az ügyet, és kiemelten vizsgáljuk azt” – áll a McLaren közleményében.

Az ügyet még pikánsabbá teszi, hogy Hamilton hat szezonon keresztül, 2007 és 2012 között a McLarennél versenyzett, 2008-ban pedig egyéni világbajnok lett a patinás brit istállóval.