hero image
dppi

A holland pilóta Verstappen jövőjéről: „A vörös overall valami varázslatos...”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/04/13 14:59
Tom Coronel úgy gondolja, hogy ha Max Verstappen úgy döntene, hogy elhagyja a Red Bullt, akkor a Ferrari lehet a legjobb választás, hiszen „van valami varázslatos” a vörös overallban.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Max Verstappen szerződése 2028 végéig érvényes a Red Bull csapatával, ezt követően pedig egyelőre az sem biztos, hogy a Forma-1-ben marad. A holland elmondta, nem tetszik neki, hogy a sport folyamatosan alakít a hétvégék formátumán.

A RacingNews365 podcastjében a holland autóversenyzőt, Tom Coronelt arról kérdezték, hogy mit gondolna, ha Verstappen hat világbajnoki címmel a neve mellett 2028-ban búcsút intene a Red Bullnak, és a Ferrarihoz igazolna.

„Akkor már elegem lenne az egészből, és biztos vagyok benne, hogy neki is. Ha egyszer magadra öltöd a vörös overallt, az valami varázslatos. És ott van az a kis paripa a kocsid elején...”

„Nem jövőre, akkor még nem kellene oda igazolnia, de ha a Red Bull nem elég gyors és másfelé kell nézelődnie, akkor a Ferrarihoz kellene mennie. A Ferrari egy autómárka, míg a Red Bull egy energiaitalmárka!”