Megérkezett az összefoglaló videó a Japán Nagydíj leglátványosabb pillanatairól, amik között vannak látványosabbak is.

Gyorsan zajlanak az események Japánban, ahol rendkívül jó a hangulat, köszönhetően a szurkolóknak, akik több mint kreatívak. Olyan elemekkel rukkolnak elő, amik díjat érdemelnének, és a java csak most jön, szóval nem panaszkodhatunk.

Az FP1 ideje is voltak történések, a Williams amerikai versenyzője például eldobta a gépet, amit nem kicsit tört meg. Olyannyira lezúzta az autóját, hogy azzal nem vehetett részt a második szabadedzésen, így igencsak kellemetlen helyzetbe hozta magát, és ezzel megint távolabb került a jövő évi üléstől.

Suzuka megbünteti a hibákat, mivel egy olyan pályáról beszélünk, ahol nagyobb tempót mennek az F1-es autók. Ettől függetlenül ez egy furcsa hiba volt a fiatal versenyzőtől, és az anyagi kár is jelentős. A folytatásban még inkább oda kell figyelnie, de aligha tarthatja meg az ülését 2025-re, nagyot kellene villantania.

Nem voltak ideálisak a körülmények az FP2 alatt, és jól mutatja mindezt az is, hogy mindössze 5 versenyző ment mért időt. Piastri végzett az élen Hamilton, Leclerc, Cunoda és Ricciardo előtt. A többiek nem mentek mért időt, nem látták értelmét, de az FP3-mon már kénytelenek lesznek. Az FP2 összefoglaló videóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL