hero image
DPPI

A kanadainál mindenképpen jobb eredményben reménykedik a Mercedes

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Amikor Ricciardónak még nagyon ment az F1-ben

FORMA-1

Videón Jenson Button megdöbbentő hibája a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Óriási pofont kapott a két McLaren a Kínai Nagydíjon

FORMA-1

Videón Verstappen egészen hihetetlen F1-es startja 19 évesen a Kínai Nagydíjról

Motorsport.hu
2023/06/28 10:51
A Mercedes első számú vezetője, Toto Wolf megosztotta várakozásait a hétvégén megrendezésre kerülő Forma-1-es Osztrák Nagydíjjal kapcsolatban.

"Sokat lehetett tanulni a legutóbbi, kanadai futamból, még annak ellenére is, hogy nem sikerült mindkét autónkkal célba érnünk. A dobogó egy remek eredmény volt, és biztató jeleket láttunk", mondta.

"Az Osztrák Nagydíj mindig különleges hétvége, mert ez a hazai versenyem, jó emlékeim vannak erről a pályáról. Emellett itt lesz a szezon második sprintversenye, és érdekes lesz látni, hogy ez milyen hatással lesz egy hagyományosabb pályán töltött hétvégére."

"Arra fogunk törekedni, hogy az elmúlt két versenyen szerzett lendületre építsünk, és újabb lépést tegyünk meg a jó irányba. Ez egy olyan hely, ahol az autónknak jobban kellene teljesítenie, mint Kanadában."

"Természetesen semmi sem garantált, viszont mint mindig, most is keményen fogunk dolgozni, hogy maximalizáljuk a teljesítményünket és jó eredményeket érjünk el",nyilatkozta Wolf a Mercedes honlapjának.