hero image
DPPI

A kanadainál mindenképpen jobb eredményben reménykedik a Mercedes

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/06/28 10:51
A Mercedes első számú vezetője, Toto Wolf megosztotta várakozásait a hétvégén megrendezésre kerülő Forma-1-es Osztrák Nagydíjjal kapcsolatban.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

"Sokat lehetett tanulni a legutóbbi, kanadai futamból, még annak ellenére is, hogy nem sikerült mindkét autónkkal célba érnünk. A dobogó egy remek eredmény volt, és biztató jeleket láttunk", mondta.

"Az Osztrák Nagydíj mindig különleges hétvége, mert ez a hazai versenyem, jó emlékeim vannak erről a pályáról. Emellett itt lesz a szezon második sprintversenye, és érdekes lesz látni, hogy ez milyen hatással lesz egy hagyományosabb pályán töltött hétvégére."

"Arra fogunk törekedni, hogy az elmúlt két versenyen szerzett lendületre építsünk, és újabb lépést tegyünk meg a jó irányba. Ez egy olyan hely, ahol az autónknak jobban kellene teljesítenie, mint Kanadában."

"Természetesen semmi sem garantált, viszont mint mindig, most is keményen fogunk dolgozni, hogy maximalizáljuk a teljesítményünket és jó eredményeket érjünk el",nyilatkozta Wolf a Mercedes honlapjának.