hero image

A korábbi Ferrari-pilóta szerint Leclerc-hez hasonlítva Verstappen naivnak tűnik, mégis ő a gyorsabb

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Egészen közelről Leclerc csattanása a Ferrarival a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Vettel első győzelme a Red Bullal a hatalmas kínai káoszban

FORMA-1

Belsőkamerás videón Lando Norris szenzációs esős köre a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Videós összefoglaló a Kínai Nagydíj őrült sprint időmérőjéről

Motorsport.hu
2022/04/17 13:27
A korábban a Ferrari színeiben a Forma-1-ben is megforduló Eddie Irvine úgy véli, nincs gyorsabb versenyző Max Verstappennél, de Charles Leclerc érettebb nála.
Ajánlott Videós összefoglaló a Kínai Nagydíj őrült sprint időmérőjéről

Pillanatnyilag Charles Leclerc tűnik a 2022-es Forma-1-es világbajnokság egyértelmű esélyesének, de ha a Red Bull megbízhatóbbá válik, Max Verstappen is felveheti vele a versenyt.

A Ferrari korábbi pilótája, Eddie Irvine ennek kapcsán arról beszélt az olasz Gazzetta dello Sportnak, hogy szerinte nincs Verstappennél gyorsabb pilóta, de Leclerc nagyon intelligens és érett.

„Nem hiszem, hogy lenne olyan versenyző, aki gyorsabb Verstappennél, de Max még mindig sok hibát vét, míg Leclerc nem. Leclerc nagyon intelligens és érett versenyző, hozzá hasonlítva Verstappen kicsit naivnak tűnik, de rendkívül tehetséges.”

„Mindketten kiváló pilóták. Lewis Hamilton is kimagasló, de szerintem nem annyira jó a tempója, mint Verstappennek. Max Michael Schumacherre emlékeztet. Kiváló a versenytempója és azonos autóban senki sem tud a közelébe jutni” – mondta Irvine.