hero image

A korábbi Ferrari-pilóta szerint Leclerc-hez hasonlítva Verstappen naivnak tűnik, mégis ő a gyorsabb

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videóra vették a Red Bull F1-es buliját a garázsban

FORMA-1

Óriási bulit rendezett a Red Bull az újabb F1-es címe miatt

FORMA-1

Összefoglaló videón a Japán Nagydíj és Verstappen nagy győzelme

FORMA-1

Vettel a Red Bullhoz is besétált, csak lazán (videó)

Motorsport.hu
2022/04/17 13:27
A korábban a Ferrari színeiben a Forma-1-ben is megforduló Eddie Irvine úgy véli, nincs gyorsabb versenyző Max Verstappennél, de Charles Leclerc érettebb nála.
Ajánlott Vettel a Red Bullhoz is besétált, csak lazán (videó)

Pillanatnyilag Charles Leclerc tűnik a 2022-es Forma-1-es világbajnokság egyértelmű esélyesének, de ha a Red Bull megbízhatóbbá válik, Max Verstappen is felveheti vele a versenyt.

A Ferrari korábbi pilótája, Eddie Irvine ennek kapcsán arról beszélt az olasz Gazzetta dello Sportnak, hogy szerinte nincs Verstappennél gyorsabb pilóta, de Leclerc nagyon intelligens és érett.

„Nem hiszem, hogy lenne olyan versenyző, aki gyorsabb Verstappennél, de Max még mindig sok hibát vét, míg Leclerc nem. Leclerc nagyon intelligens és érett versenyző, hozzá hasonlítva Verstappen kicsit naivnak tűnik, de rendkívül tehetséges.”

„Mindketten kiváló pilóták. Lewis Hamilton is kimagasló, de szerintem nem annyira jó a tempója, mint Verstappennek. Max Michael Schumacherre emlékeztet. Kiváló a versenytempója és azonos autóban senki sem tud a közelébe jutni” – mondta Irvine.