hero image
dppi

A Magyar Nagydíj rajtrácsa a vasárnapi F1-es futamra

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/07/22 19:38
Hamarosan elrajtol a Forma-1 mezőnye a Magyar Nagydíjon, előtte viszont nézzük meg a rajtrácsot a futamra.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Az első és legfontosabb hír, hogy a Magyar Nagydíj jövője betonbiztos a Forma-1-ben,. Olyannyira, hogy újabb 5 esztendővel hosszabbított a Hungaroring, de cserébe jelentős fejlesztéseket várnak.

Ezek a fejlesztések mindig fontosak a jövő szempontjából, bár nincs ok aggódni, minden el fog készülni. Jelenleg pedig olyannyira bizakodóak lehetünk egy jó verseny miatt, hogy csak na, valóban meggyőző a kép.

A szombati időmérő edzés sem volt sima, már csak Russell Q1-es kiesése miatt. Bánhatja a brit, mert Hamilton az első sorból fog rajtolni. Sőt, a brit világbajnok szerezte meg a pole-t egy őrületes kör végén.

Norris sem panaszkodhat, ott van a harmadik helyen, de nem tudta megfogni Verstappent. Ugyanakkor már ez is nagy eredmény, hiszen a McLaren korábban teljesen esélytelen volt, most azonban más a helyzet.

Alább a rajtrácsot nézhetitek meg vasárnapra, ami egy igazán jó futamot sejtet. Talán idén először lesz ádáz csata az első helyért, és hol máshol, mint a Magyar Nagydíjon, amit mindenki szeret, a külföldiek is.