hero image
dppi

A Magyar Nagydíj rajtrácsa a vasárnapi F1-es futamra

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/22 19:38
Hamarosan elrajtol a Forma-1 mezőnye a Magyar Nagydíjon, előtte viszont nézzük meg a rajtrácsot a futamra.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Az első és legfontosabb hír, hogy a Magyar Nagydíj jövője betonbiztos a Forma-1-ben,. Olyannyira, hogy újabb 5 esztendővel hosszabbított a Hungaroring, de cserébe jelentős fejlesztéseket várnak.

Ezek a fejlesztések mindig fontosak a jövő szempontjából, bár nincs ok aggódni, minden el fog készülni. Jelenleg pedig olyannyira bizakodóak lehetünk egy jó verseny miatt, hogy csak na, valóban meggyőző a kép.

A szombati időmérő edzés sem volt sima, már csak Russell Q1-es kiesése miatt. Bánhatja a brit, mert Hamilton az első sorból fog rajtolni. Sőt, a brit világbajnok szerezte meg a pole-t egy őrületes kör végén.

Norris sem panaszkodhat, ott van a harmadik helyen, de nem tudta megfogni Verstappent. Ugyanakkor már ez is nagy eredmény, hiszen a McLaren korábban teljesen esélytelen volt, most azonban más a helyzet.

Alább a rajtrácsot nézhetitek meg vasárnapra, ami egy igazán jó futamot sejtet. Talán idén először lesz ádáz csata az első helyért, és hol máshol, mint a Magyar Nagydíjon, amit mindenki szeret, a külföldiek is.