hero image

A Mercedes-balhé ellenére visszatérhet Michael Masi a Forma-1-be

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Honfitársa szerint Ricciardo nem tér vissza a Forma-1-be

FORMA-1

A volt mérnökük szerint "gumibőr" kell ahhoz, hogy valaki elviselje a Ferrarinál rá nehezedő nyomást

FORMA-1

Alpine: az Aston Martin nagy formajavulása „mindenkit meglepett”

FORMA-1

Egy újabb F1-be vágyó csapatra derült fény, amely egyedi koncepcióval érkezne

Motorsport.hu
2022/05/15 14:30
Az FIA elnöke, Mohammed ben Szulajem elmondta, hogy nem szabadultak meg Michael Masitól, és igénybe vehetik a szolgáltatásait. Egy angol lap pedig arról ír, Masit érdekelné a visszatérés.
Ajánlott Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

A tavalyi szezonzáró Abu-dzabi Nagydíj vitatott ítéleteit követően Michael Masi távozott a Forma-1 versenyigazgatói posztjáról, a helyére pedig a Niels Wittich, Eduardo Freitas duó érkezett.

Az FIA elnöke, Mohammed ben Szulajem viszont most elmondta, hogy nem szakadt meg az FIA és Masi kapcsolata, és az ausztrál vállalhat még tisztséget náluk – erről így nyilatkozott:

„Nem szabadultunk meg Michaeltől. Szó sincs arról, hogy véget ért volna Masi és az FIA kapcsolata, szó sincs erről” – jelentette ki Szulajem a Sportsmailnek adott interjújában.

 „Nincs személyes problémám vele. Senkit sem utálok. Michael is itt van, és igénybe vehetjük a szolgáltatásait, hiszen mindenre nyitottak vagyunk” – tette hozzá az újdonsült FIA-elnök.

Eközben Ben Szulajem szeretne legalább három versenyigazgatót a Forma-1-ben 2023-tól, az FIA pedig szeretne javítani a Forma-1 szervezeti felépítésén, és hamarosan el is indítják a toborzási folyamatot.

Ben Szulajem pedig nem zárja ki, hogy Masi visszatér hozzájuk, azonban nem is erősítette meg a dolgot. A Sportsmail értesülései szerint Masit érdekelné a Forma-1-es versenyigazgatói székbe való visszatérés.