hero image

A Mercedes nem bízza el magát a „100 százalékos” megbízhatóságuk ellenére sem

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Extra nézetből Gasly és Ocon nagy balesete Monacóból (videó)

FORMA-1

36 éve akkora kört ment Mexikóban Senna, hogy senki nem hitte el

FORMA-1

Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

FORMA-1

Fernando Alonso mindennel gyors (videó)

Motorsport.hu
2022/06/26 14:19
A csillagosok csapatfőnöke, Toto Wolff nem akar túlságosan is elbizakodottá válni amiatt, hogy az istállónak eddig makulátlan az idei megbízhatósági mutatója.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

A Mercedes idei éve ugyan nehezen említhető egy lapon a korábbi, bajnoki szezonokkal, egyvalamiben mégis ők vezetik a mezőnyt: már csak náluk nem történt semmilyen kiesés az eddigi kilenc verseny alkalmával.

Tudván azonban, hogy a jó megbízhatóság pillanatok alatt rosszra fordulhat, Wolff egyelőre nem akar semmilyen ünneplést tartani emiatt. „Vicces, hogy a Red Bull és a Ferrari autói is sokszor megállnak” – idézte az osztrák szavait a Motorsport.com.

„Természetesen örülünk, hogy megbízhatóan üzemelünk. Ha megnézzük, mi volt tavaly, akkor egészen máshogy álltunk és sok problémánk volt. Ezért sem akarok túl izgatott lenni egyelőre.”

A Mercedesnek most elsősorban tempót kellene találnia, hogy felzárkózhassanak az élen álló két csapatra. Silverstone-ra ennek fényében fejlesztésekkel készülnek, és reményeik szerint talán ez lehet az egyik legjobb esélyük arra, hogy akár a futamgyőzelem sorsába is beleszóljanak.