hero image

A Mercedes nem bízza el magát a „100 százalékos” megbízhatóságuk ellenére sem

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/06/26 14:19
A csillagosok csapatfőnöke, Toto Wolff nem akar túlságosan is elbizakodottá válni amiatt, hogy az istállónak eddig makulátlan az idei megbízhatósági mutatója.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A Mercedes idei éve ugyan nehezen említhető egy lapon a korábbi, bajnoki szezonokkal, egyvalamiben mégis ők vezetik a mezőnyt: már csak náluk nem történt semmilyen kiesés az eddigi kilenc verseny alkalmával.

Tudván azonban, hogy a jó megbízhatóság pillanatok alatt rosszra fordulhat, Wolff egyelőre nem akar semmilyen ünneplést tartani emiatt. „Vicces, hogy a Red Bull és a Ferrari autói is sokszor megállnak” – idézte az osztrák szavait a Motorsport.com.

„Természetesen örülünk, hogy megbízhatóan üzemelünk. Ha megnézzük, mi volt tavaly, akkor egészen máshogy álltunk és sok problémánk volt. Ezért sem akarok túl izgatott lenni egyelőre.”

A Mercedesnek most elsősorban tempót kellene találnia, hogy felzárkózhassanak az élen álló két csapatra. Silverstone-ra ennek fényében fejlesztésekkel készülnek, és reményeik szerint talán ez lehet az egyik legjobb esélyük arra, hogy akár a futamgyőzelem sorsába is beleszóljanak.