hero image

A Mercedes nem bízza el magát a „100 százalékos” megbízhatóságuk ellenére sem

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/06/26 14:19
A csillagosok csapatfőnöke, Toto Wolff nem akar túlságosan is elbizakodottá válni amiatt, hogy az istállónak eddig makulátlan az idei megbízhatósági mutatója.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

A Mercedes idei éve ugyan nehezen említhető egy lapon a korábbi, bajnoki szezonokkal, egyvalamiben mégis ők vezetik a mezőnyt: már csak náluk nem történt semmilyen kiesés az eddigi kilenc verseny alkalmával.

Tudván azonban, hogy a jó megbízhatóság pillanatok alatt rosszra fordulhat, Wolff egyelőre nem akar semmilyen ünneplést tartani emiatt. „Vicces, hogy a Red Bull és a Ferrari autói is sokszor megállnak” – idézte az osztrák szavait a Motorsport.com.

„Természetesen örülünk, hogy megbízhatóan üzemelünk. Ha megnézzük, mi volt tavaly, akkor egészen máshogy álltunk és sok problémánk volt. Ezért sem akarok túl izgatott lenni egyelőre.”

A Mercedesnek most elsősorban tempót kellene találnia, hogy felzárkózhassanak az élen álló két csapatra. Silverstone-ra ennek fényében fejlesztésekkel készülnek, és reményeik szerint talán ez lehet az egyik legjobb esélyük arra, hogy akár a futamgyőzelem sorsába is beleszóljanak.