hero image

A Mercedes sokkolta a riválisokat Bahreinben, tényleg itt van a W13B!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/03/10 14:23
Ahogy azt sejteni lehetett, az Ezüst Nyilak radikális változtatásokat hajtottak végre új konstrukciójukon a barcelonai teszthez képest. Bahreinbe gyakorlatilag egy minimalista, ám annál extravagánsabb oldalszekrénnyel érkeztek meg.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Az elmúlt napokban egyre több pletykát lehetett hallani arról, hogy a Mercedes annyira komoly változtatásokkal készül a bahreini előszezoni tesztre, hogy gyakorlatilag át is lehet keresztelni a Barcelonában látott modelljüket W13B-re.

Bár a szakértők véleménye megoszlott azzal kapcsolatban, hogy mennyire számíthatunk radikális változtatásokra, csütörtök reggel a komplett mezőny álla leesett, amikor megpillantották az Ezüst Nyilak átdolgozott konstrukcióját.

Az új fejlesztés egészen extravagánsra sikeredett és olyan megoldásokat hordoz magán, amelyeket eddig egyetlen csapattól sem láttunk. Az oldaldobozok nem tűntek el teljesen, viszont jelentősen átalakultak, most gyakorlatilag úgy néz ki a Mercedes, mintha kopoltyúi és uszonyai lennének a pilótafülke mellett.

A hűtés maximalizálása érdekében dupla szellőzőnyílások kerültek a konstrukcióra, ez nagyjából hasonló megoldás, mint amivel a mezőny másik Mercedes-motoros alakulata, a Williams is előrukkolt.