hero image

A Mercedes társtulajdonosa ütheti el Hamiltont a Chelsea-től

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/05/01 14:24
Mint ismert, Lewis Hamilton egy befektetői csoport részeként a Chelsea FC társtulajdonosává szeretne válni, a Mercedes F1-es csapatának társtulajdonosa pedig a kihívói közé került.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Körülbelül egy héttel ezelőtt robbant a hír, mely szerint Lewis Hamilton szeretne a Chelsea FC társtulajdonosává válni egy, Sir Martin Broughton által vezetett konzorciumon keresztül, a brit pilóta pedig a hírek szerint körülbelül 10 millió fonttal szállna be az üzletbe.

Az összeget nem, az állítást viszont megerősítette Hamilton, aki így egy futballklub résztulajdonosává válhat, amennyiben Broughtonék sikerrel járnak, amit viszont egyáltalán nem lehet biztosra venni.

Ugyanis többek között a Mercedes F1-es csapatának társtulajdonosa, Jim Ratcliffe, az INEOS tulajdonosa is szívesen lecsapna az angol klubra, és 4 milliárd fontos ajánlattal szállt be a versenybe a tavalyi BL-győztesért.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Broughton vezette csoport mennyit ajánlott, a RacingNews365 szerint viszont nem ők, hanem az LA Dodgers tulajdonosa, Todd Boehly vezette csoport tűnik a favoritnak.