hero image

A Mercedesnek megvan a terve az idei szezonra

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/03/03 14:32
Az új szezon néhány hét múlva kezdődik. Miközben több Forma–1-es szakértő is meglepetésekre számít a pilótamezőnyben, Mark Hughes úgy véli, hogy a topcsapatok ismét az élen lesznek.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A Red Bull Racing és a Mercedes 2021-ben a Forma–1 két éllovasa volt, de az idei szezonra bevezetett új szabályokkal ez gyorsan megváltozhat. A McLaren és a Ferrari kiváló benyomást tett a barcelonai tesztnapokon, és úgy tűnik, hogy idén ismét a világbajnoki címért szállhatnak harcba.

Hughes is úgy látja, hogy a Ferrari és a McLaren jól teljesít. Úgy tűnik, hogy mindkét csapat a többiek előtt jár, és jól kezdik majd a szezont, de az újságíró szerint nem várható, hogy a Mercedes és a Red Bull előtt végezzenek. Sőt, továbbra is jó esélyt ad Hamiltonnak és Verstappennek a világbajnoki címre.

„Szerintem megvan a tervük" - mondta az El Confidencialnak a Mercedesnél zajló fejleményekről beszélgetve. Emellett arra számít, hogy végül a legjobb pilóták kerülnek ki győztesen. „A legjobb versenyzők továbbra is a legjobbak lesznek. Ugyanazok a versenyzők, mint eddig.“

A Mercedes számára izgalmas évnek ígérkezik 2022, ugyanis a szabálymódosításoknak köszönhetően nemcsak Max Verstappennel és a Red Bull-lal kell megküzdeniük, ugyanis a Ferrari és a McLaren csapata is szeretne beleszólni a világbajnokság alakulásába. Az első ütközetre Bahreinben kerül sor, ahol az utolsó előszezoni tesztek is zajlanak majd.