A volt Forma-1-es pilóta, Martin Brundle szerint megváltozott a légkör a Mercedesnél, ahhoz hasonlóan, amit a Premier League-ben a Liverpoolnál látni.

A Mercedes egyelőre nem tűnik magabiztosnak a W14-es erejében, annak ellenére, hogy egyelőre nincsenek olyan problémái, mint elődjének, melyről már a szezon előtti teszteken is kiderült, hogy súlyos problémákkal küzd. Ezek a problémák mára elültek, de úgy tűnik, a brackleyi gárda még nincs a Red Bull szintjén.

Ezek a kételyek pedig a Sky Sports kommentátorának, Martin Brundlenek is feltűntek, aki a labdarúgó Premier League-ből hozott példával magyarázta el, mi történhet a Mercedesnél: „Nagyon fura ezt látni náluk. A Liverpoolt tudom felhozni példaként, ott is apróságok, pár ember lecserélése és az önbizalomhiány az, amit most látok náluk.”

„Tavaly azt hittem, nagyon gyorsan túllendülnek majd az autó kezdeti gyengeségein. Amikor tavaly láttuk őket a paddockban, azt hittük, mindenki bottal fogja ütni a nyomukat, de tévedtünk. Egyértelmű, hogy még tökéletesíteniük kell magukon, mégpedig hamar.”

„Észben kell tartani, hogy tavaly Verstappen az első versenyen pontot sem szerzett, és mégis simán nyerte a bajnokságot. A Mercedesnek tehát gyorsan kell cselekedniük, hogy megoldják a problémáikat.”

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL