hero image

A nap videója: lenyűgöző látni, mit csinál Fernando Alonso egy F1-es rajtnál!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Rosberg: A "legjobb" Hamilton bajban van Russell miatt

FORMA-1

Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

FORMA-1

Sergio Perez nyerte a Szaúd-arábiai Nagydíjat Max Verstappen és Fernando Alonso előtt!

FORMA-1

Perez arra számít, hogy Verstappennel harcolhat a győzelemért

Motorsport.hu
2022/04/12 14:50
Az Alpine versenyzője, Fernando Alonso ausztrál hétvégéje nem alakult pozitívan, viszont az F1 hivatalos Twitter-oldala feltett róla egy nagyon érdekes felvételt, amelyen látszik, mennyire körültekintő a spanyol pilóta a rajtoknál.
Ajánlott Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

Sokkal több volt az Alpine ausztráliai hétvégéjében, mint amennyi végül lett belőle: Esteban Ocon hat pontot gyűjtött, Fernando Alonso pedig hiába volt esélyes az első néhány rajtsor egyikére, hidraulikai probléma miatt a falnak ütközött, innen pedig már nem tudott visszatérni, és egy extra kiállással a 17. pozícióban végzett.

A verseny után azt nyilatkozta, hogy a dobogón végezhettek volna az időmérős baleset nélkül – már sosem tudjuk meg, hogy igaza van-e a kétszeres világbajnoknak, akinek eddig jelentősen visszavetették a szezonját a technikai problémák, hiszen Szaúd-Arábiában is emiatt esett ki.

Az F1 hivatalos Twitter-oldala pedig feltöltött egy látványos videót Alonsóról: a spanyol sisakkamerájából láthatjuk, hogyan rajtol el Melbourne-ben, és hogy folyamatosan mozog a feje, hogy lássa a többieket.

A videó a lenti beágyazásban tekinthető meg, az Alpine és Alonso számára pedig a következő lehetőség a javításra az Emilia-Romagna Nagydíj lesz, ami április 22. és 24. között kerül megrendezésre.