Az Alpine versenyzője, Fernando Alonso ausztrál hétvégéje nem alakult pozitívan, viszont az F1 hivatalos Twitter-oldala feltett róla egy nagyon érdekes felvételt, amelyen látszik, mennyire körültekintő a spanyol pilóta a rajtoknál.

Sokkal több volt az Alpine ausztráliai hétvégéjében, mint amennyi végül lett belőle: Esteban Ocon hat pontot gyűjtött, Fernando Alonso pedig hiába volt esélyes az első néhány rajtsor egyikére, hidraulikai probléma miatt a falnak ütközött, innen pedig már nem tudott visszatérni, és egy extra kiállással a 17. pozícióban végzett.

A verseny után azt nyilatkozta, hogy a dobogón végezhettek volna az időmérős baleset nélkül – már sosem tudjuk meg, hogy igaza van-e a kétszeres világbajnoknak, akinek eddig jelentősen visszavetették a szezonját a technikai problémák, hiszen Szaúd-Arábiában is emiatt esett ki.

Az F1 hivatalos Twitter-oldala pedig feltöltött egy látványos videót Alonsóról: a spanyol sisakkamerájából láthatjuk, hogyan rajtol el Melbourne-ben, és hogy folyamatosan mozog a feje, hogy lássa a többieket.

A videó a lenti beágyazásban tekinthető meg, az Alpine és Alonso számára pedig a következő lehetőség a javításra az Emilia-Romagna Nagydíj lesz, ami április 22. és 24. között kerül megrendezésre.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL