hero image

A nyílt utcán rabolták ki Charles Leclerc-t!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Extra nézetből Gasly és Ocon nagy balesete Monacóból (videó)

FORMA-1

36 éve akkora kört ment Mexikóban Senna, hogy senki nem hitte el

FORMA-1

Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

FORMA-1

Fernando Alonso mindennel gyors (videó)

Motorsport.hu
2022/04/20 14:51
A monacói pilóta az olaszországi Viareggióban vált rablás áldozatává húsvét hétfőn. A beszámoló szerint egy több ezer euró értékű, vadonatúj Richard Mille órát téptek le a csuklójáról.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

Az olasz Gazetta beszámolója szerint a Ferrari versenyzője egy klubból hazafelé tartva éppen edzőjével, Andrea Ferrarival és néhány barátjával sétált a viareggiói sportövezetben, amikor az incidens történt. Az óra, amelyet a rabló elvett a monacóitól egy egyedi gyűjtői darab, értéke pedig 320 ezer dollár.

Az F1-es világbajnoki pontverseny éllovasát este tizenegy óra körül ismerte fel néhány olasz rajongó, akik engedélyt kértek - és kaptak - egy közös kép elkészítésére, így a Via Salvatori mentén egy nem túl jól kivilágított területen egy nagyobb csoport verődött össze Leclerc-ék körül.

Az egyelőre ismeretlen tettesnek ekkor sikerült levennie az órát a pilóta csuklójáról, aki először észre sem vette, hogy kirabolták. Mire rájött, hogy ellopták az óráját, már késő volt, a rabló azonnal felszívódott.

Az olasz rendőrség természetesen nyomoz az ügyben, amely a város egyes területein riadalmat keltett. Leclerc edzője maga is közzétett egy bejegyzést a közösségi médiában, amelyben felhívta a figyelmet az ehhez hasonló veszélyekre.