hero image

A nyílt utcán rabolták ki Charles Leclerc-t!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/04/20 14:51
A monacói pilóta az olaszországi Viareggióban vált rablás áldozatává húsvét hétfőn. A beszámoló szerint egy több ezer euró értékű, vadonatúj Richard Mille órát téptek le a csuklójáról.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Az olasz Gazetta beszámolója szerint a Ferrari versenyzője egy klubból hazafelé tartva éppen edzőjével, Andrea Ferrarival és néhány barátjával sétált a viareggiói sportövezetben, amikor az incidens történt. Az óra, amelyet a rabló elvett a monacóitól egy egyedi gyűjtői darab, értéke pedig 320 ezer dollár.

Az F1-es világbajnoki pontverseny éllovasát este tizenegy óra körül ismerte fel néhány olasz rajongó, akik engedélyt kértek - és kaptak - egy közös kép elkészítésére, így a Via Salvatori mentén egy nem túl jól kivilágított területen egy nagyobb csoport verődött össze Leclerc-ék körül.

Az egyelőre ismeretlen tettesnek ekkor sikerült levennie az órát a pilóta csuklójáról, aki először észre sem vette, hogy kirabolták. Mire rájött, hogy ellopták az óráját, már késő volt, a rabló azonnal felszívódott.

Az olasz rendőrség természetesen nyomoz az ügyben, amely a város egyes területein riadalmat keltett. Leclerc edzője maga is közzétett egy bejegyzést a közösségi médiában, amelyben felhívta a figyelmet az ehhez hasonló veszélyekre.