hero image

A párizsi divathéten tűnt fel Lewis Hamilton (képek)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/03/07 14:52
A Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton kifejezetten érdeklődik a divat világa iránt, így nem meglepő, hogy részt vett a párizsi divathéten, ahol többek között Zendayával is összefutott.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Lewis Hamilton nem rejti véka alá, hogy a versenyzésen kívül más szenvedélyei is vannak, többek között a divat és a zene világa is érdekli a Mercedes versenyzőit, és időről időre megesik, hogy sztárokkal, színészekkel találkozik, amit a közösségi médiába is fel szokott tölteni.

Ezúttal a párizsi divathétre látogatott el Hamilton, ahol az Eufória és a Pókember-sorozat sztárja, Zendaya ült mellette, akit arról is megkérdezett a brit, hogy szerepelhet-e az Eufória harmadik évadában.

„Köszönöm a meghívást, Maison Valentino, és azt is, hogy Zendaya mellett ülhettem. Megkérdeztem, hogy szerepelhetek-e a harmadik évadban, az eufóriás srácoknak tényleg szükségük van egy tanárra” – írta Hamilton a képekhez.

Ezen a héten már vélhetően nem lesz ideje ehhez hasonló elfoglaltságokra a hétszeres világbajnoknak, hiszen csütörtök és szombat között rendezik a bahreini teszteket, jövő héten pedig már az év első nagydíjhétvégéje következik.