hero image

A párizsi divathéten tűnt fel Lewis Hamilton (képek)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Honfitársa szerint Ricciardo nem tér vissza a Forma-1-be

FORMA-1

A volt mérnökük szerint "gumibőr" kell ahhoz, hogy valaki elviselje a Ferrarinál rá nehezedő nyomást

FORMA-1

Alpine: az Aston Martin nagy formajavulása „mindenkit meglepett”

FORMA-1

Egy újabb F1-be vágyó csapatra derült fény, amely egyedi koncepcióval érkezne

Motorsport.hu
2022/03/07 14:52
A Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton kifejezetten érdeklődik a divat világa iránt, így nem meglepő, hogy részt vett a párizsi divathéten, ahol többek között Zendayával is összefutott.
Ajánlott Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

Lewis Hamilton nem rejti véka alá, hogy a versenyzésen kívül más szenvedélyei is vannak, többek között a divat és a zene világa is érdekli a Mercedes versenyzőit, és időről időre megesik, hogy sztárokkal, színészekkel találkozik, amit a közösségi médiába is fel szokott tölteni.

Ezúttal a párizsi divathétre látogatott el Hamilton, ahol az Eufória és a Pókember-sorozat sztárja, Zendaya ült mellette, akit arról is megkérdezett a brit, hogy szerepelhet-e az Eufória harmadik évadában.

„Köszönöm a meghívást, Maison Valentino, és azt is, hogy Zendaya mellett ülhettem. Megkérdeztem, hogy szerepelhetek-e a harmadik évadban, az eufóriás srácoknak tényleg szükségük van egy tanárra” – írta Hamilton a képekhez.

Ezen a héten már vélhetően nem lesz ideje ehhez hasonló elfoglaltságokra a hétszeres világbajnoknak, hiszen csütörtök és szombat között rendezik a bahreini teszteket, jövő héten pedig már az év első nagydíjhétvégéje következik.