A Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton kifejezetten érdeklődik a divat világa iránt, így nem meglepő, hogy részt vett a párizsi divathéten, ahol többek között Zendayával is összefutott.

Lewis Hamilton nem rejti véka alá, hogy a versenyzésen kívül más szenvedélyei is vannak, többek között a divat és a zene világa is érdekli a Mercedes versenyzőit, és időről időre megesik, hogy sztárokkal, színészekkel találkozik, amit a közösségi médiába is fel szokott tölteni.

Ezúttal a párizsi divathétre látogatott el Hamilton, ahol az Eufória és a Pókember-sorozat sztárja, Zendaya ült mellette, akit arról is megkérdezett a brit, hogy szerepelhet-e az Eufória harmadik évadában.

„Köszönöm a meghívást, Maison Valentino, és azt is, hogy Zendaya mellett ülhettem. Megkérdeztem, hogy szerepelhetek-e a harmadik évadban, az eufóriás srácoknak tényleg szükségük van egy tanárra” – írta Hamilton a képekhez.

Ezen a héten már vélhetően nem lesz ideje ehhez hasonló elfoglaltságokra a hétszeres világbajnoknak, hiszen csütörtök és szombat között rendezik a bahreini teszteket, jövő héten pedig már az év első nagydíjhétvégéje következik.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL