hero image
DPPI

A pillanat, amikor Verstappen majdnem kiüti magát a Kanadai Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási pofont kapott a két McLaren a Kínai Nagydíjon

FORMA-1

Videón Verstappen egészen hihetetlen F1-es startja 19 évesen a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Egy több mint szürreális baleset a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Ma 23 éve meglepte a Forma-1-et Michael Schumacher öccse

Motorsport.hu
2023/06/21 10:41
Annak is van hátránya, amikor valaki fölényesen vezet egy versenyt, és erről Max Verstappen is sokat tudna beszélni.

Max Verstappen előnye egyre nagyobb és nagyobb a bajnokságban, ugyanez igaz a Red Bullra is, hiszen idén egy olyan futamot sem láthattunk, amikor ne a „bikák” értek volna át elsőként a célvonalon a leintés pillanatában.

Nehéz elképzelni, hogy ne Verstappen legyen a világbajnok, ami sorozatban a harmadik címe lenne. Időközben a győzelmek számára beérte Ayrton Sennát, és már nincs túl messze Alain Prost, valamint Sebastian Vettel egyéni rekordjától.

Idén is lesz pár esélye arra, hogy tovább növelje győzelmei számát, és minden bizonnyal így is fog tenni. Megállíthatatlan, más szintet képvisel, mint Sergio Pérez, aki ha így folytatja tovább, akár le is cserélhetik Daniel Ricciardóra.

Ezzel összeállna a régi páros, ami a legerősebb volt a Red Bull történetében. Még a Vettel-Webber duónál is erősebb volt, hiszen az ausztrál valódi nyomást tudott jelenteni a hollandra, aki azóta rengeteget fejlődött.

Nem beszélve arra, hogy rendszeresen autóban ül, de a Kanadai Nagydíjon is látni lehetett, megvan annak a veszélye, ha valaki túl nagy fölénnyel vezet, és ez majdnem Verstappen versenyébe került.