hero image
dppi

A Real Madrid világsztárja is beköszönt Hamiltonnak Monzában

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ilyen közelről fotózták a fotósok Pérez hatalmas balesetét Monacóban (fotók)

FORMA-1

20 éve sem bírtak Michael Schumacherrel az ellenfelek

FORMA-1

Ma 59 éve szerezte első dobogóját az F1 nagy legendája

FORMA-1

Fotókon Matt Damon látogatása a McLarennél

Motorsport.hu
2023/09/05 11:24
Az elmúlt hétvége igencsak sűrű volt az Olasz Nagydíjon, sorra köszöntek be a világsztárok, sztárok, hírességek Monzában.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

Az Olasz Nagydíj mindig extra nagy érdeklődést vonz, és természetesen többségében olaszok vannak a helyszínen. Számukra ez az F1-es hétvége szent és sérthetetlen, soha nem akarják kihagyni.

Sok nyugdíjas is ott van a pályán, akik közül páran már a 60-as évek óta járnak futamokra. Egészen lenyűgöző emlékeik lehetnek a múltról, fotók és videók formájában is, amik aranyat érnek.

Azóta nem egy legendát vesztettünk el, köztük Ayrton Sennával, aki a tragikus és hirtelen halála előtt tárgyalásban állt a Ferrarival. A brazil legenda az olaszokkal fejezhette volna be pályafutását, és még ma is élhetne.

Olaszországban is nagyon népszerű a Forma-1, amit az elmúlt hétvégén is láthattunk. Mindenhol tömeg jelent meg, és úgy szurkoltak, mintha ez lenne a sport történetének utolsó versenyhétvégéje.

Szerencsére nincs erről szó, és a sztárok, világsztárok, hírességek sem hagyták ki a nagydíjat. V. Junior is megjelent, aki jelenleg egy súlyosabb sérülés miatt csak a lelátóról figyelheti a Real Madrid meccseit.