hero image
dppi

A Red Bull a bokszban is hihetetlenül gyors (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2024/05/09 12:48
Régen ez a sebesség elképzelhetetlen volt, és nemcsak a tankolás miatt, a Red Bull a bokszban is nagyon gyors.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

Imádtuk, amikor még volt tankolás a Forma-1-ben, és azon szerencsések közé tartozunk, akik még élőben figyelhették ezeket az eseményeket a helyszíneken. Furcsa is volt, amikor megszűnt, amivel veszített a varázsából az F1, ugyanakkor többé is vált, mert sokat gyorsultak a kerékcserék a bokszban.

Tankolás jelenleg is van, csak nem az események ideje alatt, addig a kerékcserék olyan villámgyorsak, amik egykor elképzelhetetlenek voltak. Érdemes megnézni egy régi kerékcserét tankolás nélkül, hogy az meddig tartott, akkor még a csapágyak sem tették lehetővé azt, amit most láthatunk.

Minden korszaknak megvan a maga szépsége, ehhez kétség nem férhet. Jelenleg a villámgyors kerékcserékről szólnak a kiállások, és egyes csapatok ebben is kiemelkedőek, mint például a Red Bull. Az osztrák világbajnok istálló egészen más szintet képvisel, ezen a területen is, és nem lehet kérdés, hogy a jövőben is gyorsak lesznek.

Alább erre láthatunk egy bizonyítékot a Miami Nagydíjról, minden pénzt megérnek ezek a srácok, akik Milton Keynesben és a versenyhelyszíneken is sokat gyakorolnak. Naponta több százszor cserélnek kereket, hogy a legjobbak maradjanak, ami nem kis munka, és egyúttal nagyon fárasztó is lehet.