hero image

A Red Bull is megnevezete bemutatójának időpontját és helyszínét

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2023/01/13 17:29
A mezőnyből nyolcadik istállóként a címvédő gárda is bejelentette, mikor fogja leleplezni új versenyautóját. A Red Bull úgy döntött, mindenkit megelőzve, már február 3-án bemutatót tart, ráadásul nem is akárhol.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

Az utóbbi napokban alacsonyan szállnak a csapatbemutatók időpontjai. Korábban a Williams fedte fel saját eseményének dátumát, tegnap a Mercedes következett, ma pedig a legnagyobb rivális, a Red Bull is csatlakozott a többiekhez.

Christian Hornerék pedig már február 3-án, tehát mindenkinél korábban tartják a saját rendezvényüket, ráadásul New Yorkban, hasonlóan a testvércsapatukhoz, az AlphaTaurihoz. A közösségi oldalakon közzétett rövid videóból pedig az is kiderül, hogy nem kizárólag az autó kerül leleplezésre.

Úgy tűnik, az alakulat ugyanis újítani kíván a csapatruházaton, így azt is a közönség elé tárják majd, ahogy természetesen a versenyautót is, bár mivel nagyon korai bemutatóról van szó, ezért vélhetően egy nagyon kezdetleges masinát fogunk majd kapni, és elsősorban a festés kerül majd középpontba.

Mivel a helyszín pedig New York lesz, ezért valószínűleg komolyabb sóműsort generálnak majd az esemény köré, és nem feltétlenül az autó lesz a leglényegesebb elem, még ha a legtöbben valószínűleg arra is lesznek kíváncsiak.

A bikások mostani dátumával pedig az is biztossá vált, hogy a mezőnyből már csak az Alfa Romeo és a Haas adós a maga bemutatójának időpontjával, de vélhetően előbb-utóbb ők is előállnak majd valamilyen információval ezzel kapcsolatban.

A 2023-as F1-es szezon tehát lassacskán felpörögni látszik, és már csak három hetet kell várnunk arra, hogy megpillanthassuk a Red Bull új gépét, hacsak nem előzi be őket az imént említett istállók közül valaki.