Az Aston Martin F1-es csapattulajdonosának fia, Lance Stroll azt nyilatkozta, hisz a silverstone-i bázisú alakulat projektjében, így a Ferrari vagy a Red Bull esetleges ajánlata sem gondolkoztatná el.

Immáron negyedik szezonját kezdi meg Lance Stroll az édesapja, Lawrence Stroll által tulajdonolt csapatnál, amely előbb a Racing Point nevet vette fel, 2021 óta pedig Aston Martinként indul a Forma-1-ben.

A silverstone-i csapat csütörtökön mutatta be a 2022-es autóját, az AMR22-t, pénteken pedig már pályára is vitték a járgányt egy forgatási nap keretei közt – a szabályoknak megfelelően összesen 100 kilométert tehetett meg Vettel és Stroll.

Ifjabb Stroll pedig az autóbemutató után azt nyilatkozta, hogy egy esetleges Red Bull-os vagy ferraris ajánlat sem lenne csábító számára, hiszen hisz az Aston projektjében és az újonnan kinevezett csapatfőnökben, Mike Krackben.

„Nem, én hiszek ebben a projektben. Hamarosan érkezik az új gyárunk, sok új embert igazoltunk, tehát azt gondolom, kiváló helyen vagyok” – idézte a RacingNews365 a kanadai versenyzőt.

„Mike csatlakozása is egy remek dolog. Igazából csak nemrég találkoztam vele személyesen, de az életrajza és a motorsportban való történelme miatt is kiváló, hogy a csapatunkhoz igazolt” – mondta Stroll.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL