hero image
dppi

A Schumacher-éra kulcsembere is kiszemelt a Ferrari csapatfőnöki posztjára – olasz sajtó

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/11/28 06:59
Újabb nevet dobott be az olasz sajtó Mattia Binotto pótlására – a korábbi sportigazgató visszatérését rebesgetik, aki a sikerkorszak után a Hondához igazolt.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Továbbra is kérdéses, hogy ki lesz a befutó a Ferrari csapatfőnöki posztjára, miközben egyelőre az sem hivatalos, hogy távozik az istálló éléről a Maurizio Arrivabene után kinevezett Mattia Binotto.

Korábban arról lehetett olvasni, hogy Fred Vasseur mellett Andreas Seidl, Laurent Mekies és Gerhard Berger is esélyes lehet, most pedig az ismert olasz portál, a La Stampa újabb nevet dobott a kalapba.

A lap megjegyzi, hogy Vasseur továbbra is ott van a jelöltek között, bár nincs mindenki meggyőződve arról, hogy ő lenne a megfelelő jelölt. Az a lehetőség is felmerült, hogy átmenetileg az ügyvezető igazgató Benedetto Vigna kaphatja meg a posztot, miközben a jelöltek között lehet Ross Brawn is, aki nem sportigazgatóként, hanem csapatfőnökként térne vissza.

Brawn Todt mellett a Ferrari sikerkorszakának letéteményese volt a 90-es évek vége és a 2000-es évek közepe között, majd a Hondához igazolt, amelynek „poraiból” jött létre a Brawn GP, amely fennállásának egyetlen évében az egyéni és a konstruktőri világbajnoki címet is megszerezte.