ERŐSEN AJÁNLOTT

Verstappen nevetségesen könnyű előzése Norris ellen
hero image
dppi

A Sky szakértője szerint a Red Bullhoz vagy a Ferrarihoz akar igazolni a fiatal F1-es tehetség

A Sky Sports szakértője, Karun Chandhok azt nyilatkozta, hogy szerinte Lando Norris azon gondolkozik, hogy a Red Bullhoz vagy a Ferrarihoz igazol, mivel nehéz helyzetben van a McLaren.

Lando Norris a szezon első időmérő edzésén a 11. helyén végzett, a Bahreini Nagydíjon pedig megbízhatósági problémákkal szembesült, ami miatt csak a 17. lett, míg csapattársa, Oscar Piastri kiesett.

Norris szerződése 2025 végéig érvényes a McLarennel, a Sky Sports szakértője, Karun Chandhok viszont úgy gondolja, egyáltalán nem biztos, hogy kitölti a szerződését a fiatal pilóta:

„Megmondom, hogy ki az, aki a Ferrarihoz vagy a Red Bullhoz való átigazoláson gondolkodik majd: a fiatal Lando Norris. Ha megnézzük, hol tart most a McLaren, akkor azt mondhatjuk, hogy Zak Brown elképesztő munkát végzett azzal, hogy négy évre szerződtette őt.”

„Kíváncsi vagyok, hogy van-e valamiféle kilépési záradék a szerződésben – ha okosan csinálták, akkor kell lennie. Például ha a McLaren két egymás követő évben nem végez a top 4-ben a konstruktőrök között, akkor van-e opció Lando számára, hogy más helyet keressen.”

„Mert a hagyományosan az első három csapatot leszámítva még Fernando Alonso és Lando, akik toppilóták a rajtrácson. És jelenleg az a helyzet, hogy még azért is harcolnia kell, hogy egyáltalán ott legyen a Q3-ban, ami frusztráló lehet számára” – mondta Chandhok.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL