hero image
dppi

A sorozat hiszi, hogy az új F1-es film mellett még a Drive to Survive is eltörpül majd

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2023/04/15 15:59
A Forma–1 magas elvárásokat tűzött ki a nemsokára készülő, Brad Pitt és Lewis Hamilton nevével fémjelzett film kapcsán, és szerintük az még a rendkívül sikeres Drive to Surive-ot is túlszárnyalhatja.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

A még mindig cím nélküli projekt, melynek forgatása idén veszi majd kezdetét, több komoly nevet is felvonultat, hiszen az elképesztően sikeres Top Gun: Maverick rendezője, Joseph Kosinski és producere, Jerry Bruckheimer is szerepet vállal benne.

A Netflix féle sorozat, amely már öt évadon is túl van, idén pedig készül a hatodik, rendkívüli népszerűségnövekedést indított be, különösen az Egyesült Államokban, a Liberty Media elnök-vezérigazgatója, Greg Maffei azonban elmondta, hogy a Pitt főszereplésével készülő új filmtől még nagyobb hatást várnak.

„Ez a film, hasonlóan Vegashoz, egy teljesen másik szintet képvisel majd. Ugyan a Drive to Survive óriási jelentőséggel bír sokak számára itt és a világ körül is, még mindig vannak olyan helyek, ahol egyáltalán nem ismerik. Nem olyan nagy a közönsége.”

„Egy Brad Pitt-film viszont, Lewis Hamilton közreműködésével, Bruckheimerrel és a Top Gun: Maverick rendezőjével… Már láttuk egy részét annak, miként fognak hozzáállni ehhez az egészhez, hogy mit csinálnak az autókkal. A Top Gun technológiáját használják. Hihetetlen lesz.”

Maffei arról is beszélt, hogy az F1-nek el kell kezdenie a Drive to Survive-on kívül is gondolkodnia, hogy új nézőket vonzzon be a sportágba. „A Drive to Survive csodálatos, de nem hagyatkozhatunk rá örökké a promóció terén. Muszáj frissnek maradnod. Változtatnod. Szerintem ezt sikerült elérnünk a csapattal, hála Stefanónak [Domenicali].”

A Liberty tehát látszólag nagyon komoly elvárásokat támaszt a filmmel szemben, amelyben egyébként Pitt egy veterán versenyzőt alakít majd, aki egy fiatal tehetség kedvéért visszatér, hogy mentorálja őt. Azt egyelőre nem tudni, hogy Hamilton a tanácsadói szerepköre mellett kap-e tényleges szerepet a filmben.