hero image
dppi

A végéhez közeledhet a Horner-ügy, ekkor jöhet az ítélet a fellebbezésben

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2024/04/26 22:08
A legújabb beszámolók szerint megvan az időpontja a Red Bull Forma-1-es csapatfőnök, Christian Horner körüli botrány végső ítéletének.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

A csapatfőnök ellen azután indult vizsgálat, hogy egy alkalmazottja „helytelen viselkedés” miatt panaszt tett a Red Bull vezetésénél. Hornert végül felmentették, de a női dolgozó fellebbezett, ennek a vizsgálata folyik, közben azonban a panasztevőt felfüggesztették.

Horner továbbra is vehemensen tagadja, hogy bármi rosszat tett volna és a pozíciójában is maradhatott a vizsgálat idejére, így még az ő irányítása alatt kezdett nagyszerűen a világbajnok alakulat és Max Verstappen.

A The Sun pénteken számolt be róla, hogy a fellebbezési eljárás keretében a felfüggesztett alkalmazottat már kikérdezték, de egyelőre még nem tudni, hogy megváltoztatják-e az ott hallottak alapján az ítéletet.

A lap arról is beszél, hogy a fellebbezési eljárás valószínűleg május közepéig fog tartani, ekkor jöhet esetleg újabb fejlemény az ügyben, amely közepette a Forma-1-es csapat stabilitása is veszélybe került.