Lewis Hamiltonnak igen komoly ismeretségi köre van az Egyesült Államokban, többek között Kendall Jennert is jól ismeri, akit lassan 300 millióan követnek az Instagramon.

Kendall Jenner hatalmas név a világsztárok között, aki még mindig csak 28 éves. 2007 óta van középpontba médiaszemélyiségként és modellként, aki a Kardashianokról készült sorozatban vált ismertté, világhírűvé és népszerűvé.

Már nagyon fiatalon dollármilliókat keresett, és manapság annyit ér a neve, mint csak keveseknek. Gyakorlatilag bármit megvásárolhat magának, miközben rövidesen 300 millióan követik az Instagramon, így a világ egyik legnagyobb követőbázisával rendelkezik. Őrületesen sokan követik, milliók like-olják a posztjait, és imádja a luxust.

Egy természetes szépség, aki szintén a MiamI Nagydíj VIP-vendégei között foglalhatott helyet az elmúlt hétvégén a Forma-1-ben. Sőt, különleges élményben volt része, mert Lewis Hamilton körbevitte a pályán egy Mercedesszel. Nem lehet azt mondani, hogy a hétszeres F1-es világbajnok visszafogta volna magát, gyorsan hajtottak az utcai pályán.

Mindig nagy élmény látni, hogyan reagál egy világsztár az anyósülésen, amin általában a pilóták jól szórakoznak. Kendall Jenner egyszerre élvezte és félt a kör alatt, még el is káromkodta magát, mialatt Hamilton odalépett a Mercedesnek. Nem mellesleg Jenner is imádja a német márka autóit, így kézenfekvő volt a program, amiben azelőtt nem volt része.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL