hero image
Lewis Hamilton / X

A világ egyik legvonzóbb nőjével találkozhatott Lewis Hamilton Miamiban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

FORMA-1

Vettel Ayrton Senna utolsó győztes F1-es autóját hajtotta meg, két zászlóval a kezében! (videó)

Motorsport.hu
2024/05/07 12:45
Lewis Hamiltonnak igen komoly ismeretségi köre van az Egyesült Államokban, többek között Kendall Jennert is jól ismeri, akit lassan 300 millióan követnek az Instagramon.
Ajánlott Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

Kendall Jenner hatalmas név a világsztárok között, aki még mindig csak 28 éves. 2007 óta van középpontba médiaszemélyiségként és modellként, aki a Kardashianokról készült sorozatban vált ismertté, világhírűvé és népszerűvé.

Már nagyon fiatalon dollármilliókat keresett, és manapság annyit ér a neve, mint csak keveseknek. Gyakorlatilag bármit megvásárolhat magának, miközben rövidesen 300 millióan követik az Instagramon, így a világ egyik legnagyobb követőbázisával rendelkezik. Őrületesen sokan követik, milliók like-olják a posztjait, és imádja a luxust.

Egy természetes szépség, aki szintén a MiamI Nagydíj VIP-vendégei között foglalhatott helyet az elmúlt hétvégén a Forma-1-ben. Sőt, különleges élményben volt része, mert Lewis Hamilton körbevitte a pályán egy Mercedesszel. Nem lehet azt mondani, hogy a hétszeres F1-es világbajnok visszafogta volna magát, gyorsan hajtottak az utcai pályán.

Mindig nagy élmény látni, hogyan reagál egy világsztár az anyósülésen, amin általában a pilóták jól szórakoznak. Kendall Jenner egyszerre élvezte és félt a kör alatt, még el is káromkodta magát, mialatt Hamilton odalépett a Mercedesnek. Nem mellesleg Jenner is imádja a német márka autóit, így kézenfekvő volt a program, amiben azelőtt nem volt része.