hero image
dppi

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/09/25 14:41
Akár még a McLaren is beleszólhat a játékba, ha ettől a ponttól kezdve képes lesz hozni a dobogós helyezéseket.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Az elmúlt hétvégén Japánban versenyzett a mezőny, melynek ideje alatt Verstappen csattanós választ adott Szingapúrra. Senki nem tudta megfogni, és már a szabadedzések ideje alatt is látszott, gondok lesznek.

Nagy volt a különbség Verstappen mögött, és az eddig megszokottakhoz hasonlóan Pérez ugyanazzal a Red Bullal sem tudott mit kezdeni. Sőt, még a McLarenek is bejöttek elé, és ez igen kellemetlen.

A Red Bull világbajnok lett, amit az alapító Dietrich Mateschitz már nem élhetett meg. A milliárdos régóta küzdött egy súlyos betegséggel, majd a szervezete feladta a harcot, de örökké emlékezni fognak rá.

Eddig sem volt kérdés, hogy a „bikák” nyerik a bajnokságot, viszont nagy kérdés, hogy ki lesz a második, a harmadik és a negyedik. Az Aston Martinnak van a legnagyobb félnivalója, hiszen kvázi csak Alolnso hozz a nagy pontokat, jelenleg 221 egységnél tartanak

A McLaren lett a második erő, és az Aston Martinnal ellentétben ez egy erős duó. 172 pontos a csapat, és ha így folytatják tovább, akár még a Ferrari és a Mercedes is megremeghet, van rá némi esély.